«Με αγαπάει, έτσι ξέρω...» - Ταραγμένος ο Αθερίδης μετά τα ''καρφιά'' της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του ηθοποιού για τον Κιμούλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με αγαπάει, έτσι ξέρω...» - Ταραγμένος ο Αθερίδης μετά τα ''καρφιά'' της Πηνελόπης  Αναστασοπούλου

Μια νέα παρεξήγηση είδαμε να δημιουργείται τελευταία με το όνομα του Θοδωρή Αθερίδη με τον ηθοποιό αρχικά να παρεξηγείται σχετικά με δηλώσεις, που έκανε για τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή (δείτε εδώ τι είπε).

Στη συνέχεια είδαμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να στέκεται σε πρόσφατες δηλώσεις του Αθερίδη σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε) και την επιστροφή του στο θέατρο με την ίδια να απαντάει:

«Βγαίνουν άνθρωποι, καταγγέλλουν κακές συμπεριφορές και υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που λένε και κάτι. Και καλά που λένε και κάτι, το να γυρνάνε τη μπιφτέκα είναι που με τρελαίνει εμένα. Βγαίνει η Σοφία Μπεκατώρου και κάνει τις καταγγελίες, βγαίνει ο κ. Αθερίδης και λέει «μπράβο, τολμηρή» αλλά δεν περίμενε ότι θα βγαίναμε κι εμείς στον δικό μας τον χώρο να πούμε «παιδιά, κάπου λίγο ώπα».

Πειράξαμε προφανώς ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων κι από εκεί και πέρα σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες «οκ, δεν σε συμφέρει, δεν θες να κοιτάς τις διαμάχες, αλλά δεν συμβαίνει κάπου μακριά από σένα. Συμβαίνει μέσα στον χώρο όπου εργάζεσαι και το να βγαίνεις και να λες «τεράστια χαρά έχω για τον Γιώργο Κιμούλη, που είναι φίλος μου, που έχει δει όλες μου τις παραστάσεις», θα επικαλεστώ μόνο μία ατάκα που είπε ο μεγάλος Τσαφούλιας, «δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος», είχε πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η κάμερα του Happy day φρόντισε να πάρει δηλώσεις από τον Αθερίδη, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 19/1 με τον Θοδωρή να μένει άφωνος καθώς δεν είχε ενημερωθεί για τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, αφού αντιλήφθηκε τι συνέβη, δεν πήρε τίποτα πίσω, όμως τόνισε πως δεν παρεξηγεί την Αναστασοπούλου, αφού κατά τα άλλα έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η απάντηση του Θοδωρή Αθερίδη στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Δεν ξέρω τι δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ποιες δηλώσεις έκανα για τον κύριο Κιμούλη; Είπα ότι είναι φίλος μου. Παιδιά, δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα τα οποία δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα. Η Πηνελόπη είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει, έτσι ξέρω, οπότε αποκλείεται να είπε κάτι κακό», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.