«Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας! Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του» - Ο Αθερίδης αποθέωσε τον Κιμούλη

Δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας! Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του» - Ο Αθερίδης αποθέωσε τον Κιμούλη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και κριθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Καλά κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και επιστρέφει στο θέατρο, γιατί πρέπει να ζήσει. Μόνο αγάπη έχω πάρει απ’ αυτόν τον άνθρωπο. Έχει παίξει στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Θα μπορούσα να στρέψω τα βέλη μου ενάντια σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;» είχε πει πρόσφατα στην κάμερα του "Super Κατερίνα".

Η επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο είναι γεγονός, παρόλο που ο ίδιος δεν δέχεται τον όρο «επιστροφή» μιας και όπως λέει, δεν έφυγε ποτέ από το σανίδι (δείτε εδώ την απάντησή του για το συγκεκριμένο θέμα). Ο ηθοποιός έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το θέατρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί (δείτε εδώ το βίντεο).

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Γιώργος Κιμούλης, χωρίς να δίνει σημασία στο οργισμένο πλήθος, μίλησε στις κάμερες και είπε: «Τον κόσμο τον είδατε πώς αντέδρασε στο τέλος, το χειροκρότημα. Χαρούμενος είμαι. Είναι απελευθερωτικό το χειροκρότημα και τα μπράβο που ακούστηκαν σε ένα γεμάτο θέατρο», εμφανώς ενθουσιασμένος με την επιτυχία που σημείωσε η παράστασή του.

Ενθουσιασμένος με την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη ο Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής Αθερίδης λοιπόν δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για τον φίλο του.

«Έχω παρουσιάσει κι εγώ το “Celebrity Game Night”, αλλά δεν είχε πάει τόσο καλά. Τα παιχνίδια χρειάζονται ένα star quality, μια λάμψη, την οποία δεν την έχω όπως την έχει η Σμαράγδα. Το Σμαραγδάκι είναι σαν να έχει καταπιεί προβολέα. Έχω τεράστια χαρά για την επιστροφή του. Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας. Είναι από μόνος του ένας ηθοποιός σχολή. Δεν θα χαρώ για τον Γιώργο που είναι φίλος μου; Ο Κιμούλης είναι από μόνος του μια εποχή. Ο Γιώργος είναι φίλος. Σκηνοθέτησε το πρώτο έργο που έγραψα. Ήρθε κι έπαιξε τζάμπα στην ταινία μου που τον παρακάλεσα. Έχει δει όλα μου τα έργα, με στηρίζει, έχουμε κάνει παρέα».