Χαμός έξω από την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη - Κόσμος πετούσε χαρτιά και κρατούσε πανό στα χέρια (Βίντεο)

Τι ακριβώς συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός έξω από την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη - Κόσμος πετούσε χαρτιά και κρατούσε πανό στα χέρια (Βίντεο)

Μετά τις καταγγελίες προς το πρόσωπο του για άσχημη και απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους του - μα στα δικαστήρια βρίσκεται με την Ζέτα Δούκα με την δίκη να βρίσκεται σε εξέλιξη (δείτε εδώ τις δηλώσεις της) - ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο με νέα παράσταση.

«Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα.

Η συλλογικότητα είναι ίσως το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Η συλλογικότητα όμως είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Έχει πιστεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι η συλλογικότητα να διαλύσει την προσωπικότητά του, την αυτονομία του. Λάθος και ελπίζω οι καινούριες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία», είχε πει ο ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα του στην οποία επικράτησε χαμός.

Το βίντεο με τον χαμό έξω από την παράσταση του Γιώργου Κιμούλη

Συγκεκριμένα, μπορεί ο κόσμος να γέμισε την αίθουσα για να απολαύσει τον Γιώργο Κιμούλη, έξω από το θέατρο υπήρξε κόσμος που με πανό και χαρτιά αποδοκίμασε τον ηθοποιό.

Περίπου 20 άτομα στο δρόμο εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη θεατρική επιστροφή του και πέταξαν χαρτιά τα οποία έγραφαν «Το εισιτήριο είναι συνενοχή, καμία στήριξη στον κακοποιητή».

Στην εκπομπή Super Κατερίνα στην συνέχεια βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο Σπύρος Μπιμπίλας για να σχολιάσει το γεγονός, ωστόσο, επικράτησε ένταση.