Πρωινό μας: Είδε ότι την τραβάει η κάμερα και προσπάθησε να κρυφτεί τρέχοντας - Άβαφη και με βρεμένα μαλλιά η Καραβάτου

Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Είδε ότι την τραβάει η κάμερα και προσπάθησε να κρυφτεί τρέχοντας - Άβαφη και με βρεμένα μαλλιά η Καραβάτου

Στην ομάδα του ΣΚΑΙ ανήκει πλέον η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του My style rocks. Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 16/1, ωστόσο όχι και με τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης, αφού σημείωσε μονοψήφια σε δυναμικό κοινό.

Σήμερα 19/1 λοιπόν, βρέθηκε στα στούντιο για να παραχωρήσει συνέντευξη και να μιλήσει για όλα, όμως πριν περάσει στο καμαρίνι της έκανε την βόλτα της στα παρασκήνια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας.

Η αντίδραση της Καραβάτου όταν την τράβηξε η κάμερα του Πρωινού μας

Η παρουσιάστρια όπως ήταν φυσικό, με το που την είδε την χαιρέτησε ενώ και η κάμερα γύρισε να την τραβήξει και να την δείξει στους τηλεθεατές.

Με το που είδε το πρόσωπο της στον "αέρα" προσπάθησε να κρυφτεί με την κουκούλα της, ενώ γύρισε και είπε στην Φαίη Σκορδά «Εγώ λέω να βγω έτσι σήμερα. Όχι δεν κάνει για το project. Α συγγνώμη» και έτρεξε να φύγει και να ετοιμαστεί.

Τα προσωπικά μυστικά της για σώμα και πρόσωπο

Η αγαπημένη παρουσιάστρια παρά το full πρόγραμμά της, πάντα φροντίζει τον εαυτό της και λόγω του ότι τρέχει συνεχώς εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, τρέφεται με υγιή φαγητά που θα της δώσουν δυνάμεις για όλη την ημέρα.

Η ίδια πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και είχε αποκαλύψει το πρόγραμμά της για να χάνει τα περιττά κιλά.

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή μία μερίδα ζυμαρικά
  • Σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα
  • Βραδινό: Δύο φρυγανιές με διάφορα είδη τυριών ή 1 σαλάτα