«Πόνεσα πάρα πολύ...» - Πλάνταξε στο κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό του Πρωινού μας

«Η ψυχολόγος μου μου είπε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πόνεσα πάρα πολύ...» - Πλάνταξε στο κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό του Πρωινού μας

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα Πέμπτη 19/1. Η παρουσιάστρια που πλέον ανήκει στην ομάδα του σταθμού του Φαλήρου και παρουσιάζει το My style rocks (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση) μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της το 2022. Μέσα σε λίγους μήνες, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη, ενώ κόλλησε μαζί με τα παιδιά της κορωνοϊό.

Τα κλάματα της Καραβάτου και οι αποκαλύψεις μετά το διαζύγιο

Όταν η συζήτηση έφτασε στη μαμά της που ο θάνατος της την "τσάκισε" ψυχολογικά, ξέσπασε σε κλάματα, ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει τον εαυτό της και να συνεχίσει την όμορφη συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά.

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους».

«Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν» είπε συγκινημένη.

«Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως», εξομολογήθηκε.

«Δεν ξεπερνιέται. Τώρα όταν θα φύγω από εδώ νομίζω ότι θα δώ ένα μήνυμα και θα μου πει η μαμά μου είσαι κούκλα... δεν θα είναι. Αλλά με βλέπει εγώ αυτό πιστεύω. Δεν θέλω να συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγαπάνε και με βλέπουν», αυτά ήταν τα λόγια της που την έκαναν να "λυγίσει" και να πλαντάξει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο της από τον Κρατερό Κατσούλη και τη νέα καθημερινότητα της ίδιας αλλά και των παιδιών της, με αφορμή την ερώτηση της παρουσιάστριας για το τι εννοούσε όταν είπε πως είναι μόνη της.

«Γιατί είμαι μόνη τι είμαι; Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό οπότε ήταν μια περίοδος πολύ δύσκολη. Για εμένα ήταν πολύ κομβικό το σημείο γιατί ήταν που ουσιαστικά έγινε γνωστό στα παιδιά μας», απάντησε αρχικά.

Τι συνέβη στα παρασκήνια που ήταν άβαφη πριν βγει στον αέρα

Πριν βγει στο πλατό για να δώσει την συνέντευξη πέρασε από τα παρασκήνια. Η παρουσιάστρια όπως ήταν φυσικό, με το που την είδε την χαιρέτησε και η κάμερα γύρισε να την τραβήξει και να την δείξει στους τηλεθεατές.

Με το που είδε το πρόσωπο της στον "αέρα" προσπάθησε να κρυφτεί με την κουκούλα της, ενώ γύρισε και είπε στην Φαίη Σκορδά «Εγώ λέω να βγω έτσι σήμερα. Όχι δεν κάνει για το project. Α συγγνώμη» και έτρεξε να φύγει και να ετοιμαστεί.