Mega Καλημέρα: «Τι είναι αυτά που ακούμε;» - Έξαλλη και παραλίγο να φύγει από το πλατό η Μελέτη

Τι την ενόχλησε τόσο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: «Τι είναι αυτά που ακούμε;» -  Έξαλλη και παραλίγο να φύγει από το πλατό η Μελέτη

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεσπάσει σάλος σχετικά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον πρώην σύντροφό της Πασχαλάκη, οι οποίοι ανακοίνωσαν και επίσημα το χωρισμό τους μετά από χρόνια σχέσης.

Η τραγουδίστρια μετά τις φήμες χωρισμού, που κυκλοφόρησαν αποφάσισε να κάνει την πρώτη της επίσημη ανάρτηση, με την οποία ουσιαστικά επιβεβαίωσε το χωρισμό της και παράλληλα ξέσπασε για έναν συγκεκριμένο λόγο (δείτε εδώ την πρώτη συνέντευξη της Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό της).

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Ειρήνη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου χωρισμός

Επειδή το ζήτημα της προσωπικής της ζωής πήρε εκτάσεις και μάλιστα ραδιοφωνικός παραγωγός πήρε θέση λέγοντας, πως κάτι τέτοιο συμβαίνει όταν μια γυναίκα περνάει κάποια χρόνια το σύντροφό της, η ίδια θέλησε να δώσει τέλος στις άστοχες δηλώσεις:

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη την Πέμπτη 19/1 μέσα από το Mega Καλημέρα ξέσπασε και εκείνη με τη σειρά της, καθώς δε δέχεται να θίγεται το ζήτημα της ηλικιακής διαφοράς, μιας και εκείνη περνάει κάποια χρόνια το σύζυγό της.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για το χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου

«Συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραφτόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, απλά τοποθετούμε επειδή αναφέραμε το όνομα του. Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν τώρα; Ότι «ο άντρας θα κοιτάξει και μικρότερες» και «άμα είναι πολύ όμορφος» και «άμα τα έχει με μεγαλύτερη» και «άμα η μεγαλύτερη φτάσει πιο μεγάλη δεν θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό γιατί θα έχει ανασφάλειες». Τι είναι αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε;

Περιγράφει δηλαδή τον άντρα σαν ένα ανεξέλεγκτο ον το οποίο είναι έρμαιο των ενστίκτων του και της ομορφιάς του φυλακισμένος που δεν έχει κανένα συναίσθημα και καμία συνείδηση για να συνειδητοποιήσει τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Ότι τι; Και η γυναίκα ότι τι.

Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μην κοιμάμαι τα βράδια; Ή ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Δηλαδή αυτό μας λέει αυτή τη στιγμή ο κ. Ραφτόπουλος; Αυτό μας λέει. Με αναστάτωσε, ναι. Με αναστάτωσε και έχει δίκιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκανε αυτή την τοποθέτηση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.