«Δεν συγχωρώ την απιστία...» - Η πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό από τον Πασχαλάκη

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν συγχωρώ την απιστία...» - Η πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό από τον Πασχαλάκη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες. Από τότε λοιπόν που γνωστοποιήθηκε το γεγονός, γίνονται καθημερινές αποκαλύψεις σχετικά με το τέλος της σχέσης τους.

Μπορεί αρχικά κανείς από τους δυο να μην ήθελε να απαντήσει δημόσια και να επιβεβαιώσει η διαψεύσει το γεγονός, ωστόσο, μετά τα όσα ακουγόντουσαν και σχολιαζόντουσαν, θέλησε να πάρουν θέση χωρίς ωστόσο να δίνουν πληροφορίες.

Μετά την ανάρτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, έπειτα ειδικά από τα ασύλληπτα σχόλια και ξεσπάσματα που σημειώθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ειρήνη Παπαδοπούλου χωρισμός

Η συνέντευξη της Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό από τον Πασχαλάκη

Μια ημέρα λοιπόν μετά την ανάρτηση της, προβλήθηκε στην εκπομπή BreakfastStar η πρώτη της συνέντευξη μετά το χωρισμό της.

«Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», πρόσθεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.