«Ξέρω τον λόγο χωρισμού» - Η αποκάλυψη στην Super Κατερίνα για το τέλος της σχέσης Παπαδοπούλου με Πασχαλάκη

«Έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες που είναι μεγαλύτερες και έχουν δεσμό με μικρότερο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέρω τον λόγο χωρισμού» - Η αποκάλυψη στην Super Κατερίνα για το τέλος της σχέσης Παπαδοπούλου με Πασχαλάκη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Κώστας Ραπτόπουλος και αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη (δείτε εδώ την πρώτη δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας) ενώ ταυτόχρονα έλυσε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του ίδιου και της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο πρώτος για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ειδικά όταν οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες.

Να υπενθυμίσουμε πως η παρουσιάστρια είχε αντιδράσει έντονα με τα όσα άκουσε χθες 17/01 για αυτό κα ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της για να λύσουν την παρεξήγηση και να εξηγήσει τι εννοούσε.

Αποκαλύψεις για τον χωρισμό Πασχαλάκη - Παπαδοπούλου

«Δεν μου αρέσει να προσβάλλω γυναίκες. Έχω μια κόρη 18 χρονών, έχω παντρευτεί δύο γυναίκες, η δεύτερη μάλιστα είναι στην Αθήνα και έχω σχέση από απόσταση. Όταν μετά τα 50 υπάρχει έρωτας δεν είναι καλό, είναι πιο εφηβικό. Δεν έχω μαλώσει με καμία ερωτική μου σύντροφο», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ραπτόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Εμένα με πρόσβαλαν αυτά που είπατε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

«Δεν είπα κάτι για την Ειρήνη, έχω μια αδυναμία στον Πασχαλάκη. Εδώ ξέρατε ότι χωρίζουν και δεν το λέγατε. Ο Πασχαλάκης είναι διακριτικός, οι μεγαλύτεροι ρουφιάνοι είναι οι μεσίτες. Ξέρω γιατί χώρισαν αλλά δεν θα πω τον λόγο. Από εμπειρία, έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες που είναι μεγαλύτερες και έχουν δεσμό με μικρότερο, ζηλεύουν και είναι ενοχλητικό στον νεότερο άντρα», της απάντησε.

«Εγώ που έχω υπάρξει σε σχέση και με μικρότερο και με μεγαλύτερο το ίδιο τους ζήλευα», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, ο Κώστας Ραπτόπουλος αποκάλυψε ότι εκείνη εθεάθη με άνδρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο σύντροφός σου κοίταξε λίγο και τα ραντάρ σου…», με την ίδια να απαντά: «Λέτε για πιο παλιά, πριν από έναν μήνα. Είναι και μικρότερος, είδατε να ζηλεύω εγώ ή αυτός;», με τον δημοσιογράφο να της απαντά: «Όταν έπαιζε με τα λουλούδια είχες βγάλει ραντάρ» και πρόσθεσε ότι την είχε για καλύτερο άντρα με την ίδια να χαμογελά.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος αναφέρθηκε για άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στον δρόμο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη (δείτε εδώ τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Παπαδοπούλου περί απιστίας) με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Αν μετά από 4 χρόνια αγάπης και σχέσης, είδε προκλήσεις ο Πασχαλάκης, τότε δεν της άξιζε, ήταν λίγος». Ξέρω τον λόγο χωρισμού!».

Τόνισε, στο τέλος, πως ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει πολλά δικαιώματα και πως εξαιτίας του ότι πρόκειται για έναν εντυπωσιακό άντρα, ο πειρασμός ήταν μεγάλος ενώ έπαιξε ρόλο και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, μιας και αυξήθηκαν οι θαυμάστριες.