Έκοψε τα μακριά μαλλιά του και έγινε κυριολεκτικά αγνώριστος - Τι κάνει ο Sin Boy τώρα που μένει στην Αλβανία

Άλλος άνθρωπος σε αυτές τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκοψε τα μακριά μαλλιά του και έγινε κυριολεκτικά αγνώριστος - Τι κάνει ο Sin Boy τώρα που μένει στην Αλβανία

Ο Sin Boy (Θεόδωρος Agustin Gega) είναι Αλβανός ράπερ και τραγουδιστής της τραπ μουσικής, που γεννήθηκε στην Νέα Ιωανία Αττικής. Η καριέρα του ξεκίνησε το 2017 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα που είναι η σύντροφός του - δείτε την εδώ - , σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Στις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Στις 22 Ιουλίου 2019, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 όμως , ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Κατήγγειλε και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI. Την περίοδο εκείνη είχε γίνει κυριολεκτικά χαμός με εκπομπές και social media να ασχολούνται μόνο με εκείνον.

Η νέα ζωή του Sin Boy

Μετά από το σάλο που επικράτησε πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αλβανία, όπου έμεινε με την σύντροφό του και γενικά έχει κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ, ενώ έχει σταματήσει και να προκαλεί έντονα.

Στις 16 Μαΐου 2020, κυκλοφόρησε, μαζί με τη σύντροφό του Rina, το δεύτερο άλμπουμ με όνομα ΜΜ, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία AlphaPopOriginal. Τους προηγούμενους μήνες είχαν κυκλοφορήσει ως σινγκλ τα κομμάτια Meredith, Tentancion και Matrix.

Το 2ο άλμπουμ του πειραματίζεται με ποπ και ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και χορευτικά μπιτ με επιρροές από Italian Disco των 80s, Eurodance, ξεφεύγοντας από τον ήχο της ρεγκετόνιον και κάνοντας κάτι μοναδικό σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του είδους.

Πλέον εντελώς αλλαγμένος είναι και εμφανισιακά, καθώς πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να κόψει τα μακριά κόκκινα μαλλιά του. θα έλεγε κανείς πως το κοντό του πηγαίνει πάρα πολύ. Επίσης έχει μοιράσει την ζωή του με Αλβανία και Ελλάδα.

TAGS