Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο

Τραγικά νέα για την οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι η οικογένεια του ηθοποιού Παύλου Ορκόπουλου που φέτος βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι με τεράστια επιτυχία και έχει αποθεωθεί από ολόκληρο το twitter.

H οικογένεια του βιώνει ακόμη μια απώλεια, μετά τον περασμένο Μάρτιο που έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ηθοποιού, Γιάννης Ορκόπουλος.

Δύσκολες ώρες για τον Παύλο Ορκόπουλο

Αυτή την φορά έφυγε από τη ζωή η αδερφή του Νίκη με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στο πένθος όλη του η οικογένεια, σύμφωνα με το site korinthosnews.

Παύλος Ορκόπουλος αδερφή θάνατος

Αυτή είναι η σύζυγός του

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει χαράξει σημαντική πορεία και στον κινηματογράφος καθώς και στο θεατρικό σανίδι. Έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο μέσα από την παράσταση Την άλλη Κυριακή. Ακολούθησαν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οθέλλος», «Το τραγούδι του νεκρού αδερφού», «Η θεία από το Σικάγο» και πολλές άλλες.

Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία Δεξιότερα της δεξιάς το 1989, ενώ το 1986 συμμετείχε στην βιντεοταινία «Ερωτικές Τρέλες». Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα». Ακόμα έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Νήsos», «Νήsos 2» και «Τζαμάικα».

Στην τηλεόραση, φυσικά, έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε πάμπολλες σειρές, όπως το «Παρά Πέντε» στο ρόλο του Θωμά, το «Σόι σου» στο ρόλο του Μενέλαου, το «Χαρά αγνοείται» στο ρόλο Σάββα και, εσχάτως, οι «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Νέστορα.

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

Δείτε φωτογραφίες της εδώ.