«Τι λες καλέ;» - Η έντονη αντίδραση της Καραβάτου σε ερώτηση της Σκορδά για τα παιδιά της μετά το διαζύγιο από τον Κατσούλη

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι λες καλέ;» - Η έντονη αντίδραση της Καραβάτου σε ερώτηση της Σκορδά για τα παιδιά της μετά το διαζύγιο από τον Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του My style rocks (δείτε την τηλεθέαση) βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο αλλά και για τα επαγγελματικά της μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά αφού εκτός του διαζυγίου έπρεπε να διαχειριστεί και την απώλεια της μητέρας της, ωστόσο, πλέον είναι ανανεωμένη και δεν έχει καμία σχέση εσωτερικά τώρα με το τότε. Επισκέπτεται ψυχολόγο και την βοηθάει πολύ στην ψυχολογία της.

Το διαζύγιο της Καραβάτου με τον Κατσούλη και τα παιδιά

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους».

«Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν» είπε συγκινημένη σχετικά με τις δυσκολίες που βίωσε

«Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Δεν ξεπερνιέται. Τώρα όταν θα φύγω από εδώ νομίζω ότι θα δώ ένα μήνυμα και θα μου πει η μαμά μου είσαι κούκλα... δεν θα είναι. Αλλά με βλέπει εγώ αυτό πιστεύω. Δεν θέλω να συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με αγαπάνε και με βλέπουν» είπε και ξέσπασε σε κλάματα για τους γονείς της που πλέον δεν είναι εν ζωή.

Λίγο αργότερα μίλησε και για τα παιδιά της μετά το διαζύγιο της από τον Κρατερό Κατσούλη. Μια ερώτηση της Φαίης Σκορδά μάλιστα ήταν αρκετή για να πάθει σοκ αρχικά.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να την ρωτήσει για το αν έχουν συνεπιμέλεια με τον πρώην σύζυγό της ή έχουν κανονίσει τις ημέρες που θα τα βλέπουν, ανέφερε πως είχε την εντύπωση πως δεν έμεναν μαζί της τον περισσότερο χρόνο.

«Τι λες καλέ;» απόρησε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξήγησε τι συμβαίνει!

«Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδο και αυτή. Για μένα ήταν πάρα πολύ κομβικό το σημείο εκείνο, γιατί τότε ήταν που ουσιαστικά αυτό έγινε γνωστό στα παιδιά μας και άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας. Ήταν ένα κομμάτι που θα έπρεπε να το προσέξουμε πιο πολύ απ’ όλα» αποκαλύπτει.

«Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός» εξήγησε.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν και ότι αυτό θα το προσέξουμε σαν να είναι το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με μία πολύ αγαστή συνεργασία. Τα παιδιά ξέρουν έτσι ότι έχουν και τους δύο γονείς πάρα πολύ μαζί τους συνέχεια. Βοηθάει βέβαια πάρα πολύ το ότι μένουμε και κοντά, το κάναμε και επίτηδες» ολοκλήρωσε.