Δυστυχώς... - Έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα νέα για την Κατερίνα Καραβάτου

Τι έδειξε η τηλεθέαση του My style rocks

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/katerinakaravatou
Instagram/katerinakaravatou

Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA, "Τι λες τώρα" που παρουσίαζε με την Μαρία Ηλιάκη και άλλους αγαπημένους συνεργάτες της. Πλέον ανήκει στην ομάδα του ΣΚΑΙ και από την Δευτέρα 16/1 που έκανε πρεμιέρα, παρουσιάζει το My style rocks.

Μπορεί ο Ατζούν να ήθελε στο τιμόνι της παρουσίασης την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο, λόγω της εγκυμοσύνης και στη συνέχεια της γέννας, δεν κατάφερε να το παρουσιάσει. Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν, επέλεξε την Κατερίνα την οποία βλέπουμε σε έναν κόντρα ρόλο.

Η πρεμιέρα του My style rocks βέβαια δεν τα πήγε καθόλου καλά, αφού σημείωσε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, ενώ το twitter έκραξε άσχημα όλες τις παίκτριες, λέγοντας πως είναι γεμάτες πλαστικές και ψηλομύτες. Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια για την ίδια την παρουσιάστρια...

Η τηλεθέαση του MSR με την Καραβάτου χθες 17/1

Όσον αφορά την χθεσινή ημέρα, επίσης ήταν άσχημη, αφού το show μόδας έκανε 6% ενώ σε τέταρτα σημείωσε 5.0 - 5.8 - 7.5 - 7.8 - 4.3 - 6.2 - 5.5. Τα πράγματα λοιπόν, δεν πάνε καθόλου καλά για το My style rocks.

Αν δεν ανέβουν στα επόμενα επεισόδια τα ποσοστά, θα τα βρουν σκούρα τόσο η παρουσιάστρια όσο και το κανάλι.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τροχός της τύχης 13,9
  • ΑΝΤ1: 5 χ 5 15,0
  • MEGA: The Chase 17,2
  • ALPHA: Deal 14,0
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 3,3
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 6,0
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 6,7

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.