«Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που η θεραπεία μου...» - Δύσκολες ώρες για την Άννα Μαρία Βέλλη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άννα Μαρία Βέλλη
Instagram / Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μία από τις γυναίκες τις ελληνικής σόουμπιζ που δεν φοβάται να εκφράσει την γνώμη της δημόσια για οποιοδήποτε θέμα την απασχολεί, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα εισπράξει πληθώρα αρνητικών και υβριστικών μηνυμάτων.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, βιώνει αρκετά δύσκολες ώρες. Πρώτα από όλα έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο και έκτοτε είναι βυθισμένη στο πένθος, ενώ "ανοίχτηκε" και για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν και άφησε το κοινό της άναυδο (δείτε εδώ γιατί πήρε αυτή την απόφαση).

Το πρόβλημα υγείας που βασανίζει την Άννα Μαρία Βέλλη

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Τις προάλλες, όμως, η ίδια μίλησε για ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αφορά την υγεία της. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας γιατρός απλά την κοίταξε και κατάλαβε πως κάτι δεν πάει πολύ καλά, με αποτέλεσμα η ίδια να το ψάξει και να καταλάβει πως όντως έχει αναιμία.

Από τότε, προσπαθεί να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, αλλά υπάρχουν αρκετές δύσκολες μέρες σε όλο αυτό το ταξίδι που έχει ξεκινήσει για την ίδια. Για να ευαισθητοποιήσει, λοιπόν, τον κόσμο που την παρακολουθεί, αλλά και για να νιώσει και εκείνη πως μοιράζεται με κάποιον αυτά που περνάει, δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα βιώματά της και για άλλη μία φορά συγκίνησε με την εξομολόγησή της για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν ψυχικά και σωματικά.

«Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που η θεραπεία μου για την αναιμία μου θα πιάσει τόπο και δεν θα νιώθω κομμάτια από τις 2 το μεσημέρι. Επειδή δεν είχα ποτέ άλλοτε αναιμία, για μένα είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να μην μπορώ να είμαι συνέχεια στην “πρίζα” και εκτός από σωματικά με ρίχνει αρκετά και ψυχολογικά. Είμαι όμως πολύ αποφασισμένη να κάνω το οτιδήποτε ζητάει το σώμα μου προκειμένου να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παιδιά να αγαπάτε το σώμα σας. Αυτό έχετε! Και να το ακούτε γιατί και αυτό κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα αν σας φωνάζει και εσείς φοράτε ωτοασπίδες», είπε χαρακτηριστικά και το προφίλ της γέμισε με μηνύματα συμπόνιας και συμπαράστασης.

Άννα Μαρία Βέλλη υγεία
Instagram / Άννα Μαρία Βέλλη