«Δε μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δε μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Ο Στέφανος Κορκολής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, την Πέμπτη 19/1 και μίλησε για την καριέρα του, η οποία είναι πολύ επιτυχημένη και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, βλέποντας το βίντεό του και ακούγοντας τα λόγια του και αφού μίλησε για το εξώδικο του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την αντίδρασή της), θέλησε να σχολιάσει κάτι που θυμήθηκε.

Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν στο «Πρωινό Κοκτέιλ», όταν καλλιτέχνες όπως ο Στέφανος Κορκολής και ο Σάκης Ρουβάς αποτελούσαν το «αντίπαλο δέος» ο ένας για τον άλλο και για τους δυο τους συγκεντρωνόταν πλήθος κόσμου έξω από το στούντιο για να τους αποθεώσει και να τους δει από κοντά.

«Εγώ τα θυμάμαι, παιδιά, τόσο καλά όλα αυτά. Θυμάμαι τότε στο Mega, πρωτοδούλεψα σε μία εκπομπή μαγνητοσκοπημένη, που λεγόταν «Πρωινό Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη. Μέσα στην εκπομπή περνούσαμε βίντεο κλιπ, γιατί η εκπομπή ήταν γραμμένη. Θυμάμαι την Έλενα Κατραβά, την παραγωγό, να μου λέει – γιατί εγώ όλη μέρα τραγουδούσα, ήταν και η ηλικία τέτοια, δεν έκανα τίποτα άλλο: ρε Ελένη, το κάνεις τόσο κέφι, πάρε να διαλέξεις μερικά βίντεο κλιπ. Πω πω χαρά εγώ», αποκάλυψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ό,τι και να 'βαζα, γιατί παίζαμε τα πάντα, όλα τα είδη, δεν υπήρχε μέρα που να μην περάσω έναν Κορκολή και έναν Ρουβά. Της έλεγα: Έλενα, πειράζει; Και μου 'λεγε γελώντας: όχι ρε παιδάκι μου αλλά όχι κάθε μέρα τα ίδια. Όχι, θα αλλάζω τραγούδια της έλεγα, τέτοια χαρά που είχα. Τότε, παιδιά, γινόταν χαμός με αυτά».

«Εγώ θυμάμαι τον Σάκη τότε, όταν είχε πρωτοέρθει στα στούντιο της Παιανίας για συνέντευξη – που κι αυτός μικρός ήταν – δε μπορείτε να φανταστείτε τις αντιδράσεις μέσα στο στούντιο. Και με τον Στέφανο ουρές έξω από το Mega», πρόσθεσε έπειτα και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος κατέληξε: «Το είχαμε δει κι εμείς στα αντίπαλα κανάλια, στον Ant1», με εκείνη να ξεσπά σε γέλια.