«Δεν επιθυμώ το κακό κανενός, επιθυμώ όμως...» - Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Θοδωρή Αθερίδη

«Το ταλέντο δε δίνει ασυλία»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις προάλλες ο Θοδωρής Αθερίδης πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο, προκαλώντας την αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου (δείτε εδώ το ξέσπασμά της). Το πρωί της Πέμπτης 19/1, λοιπόν, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα και απάντησε σε αυτά τα λόγια της συναδέλφου του, δείχνοντας πως θεωρεί ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ τους και δεν κατανοεί ακριβώς γιατί ειπώθηκαν όλα αυτά με αυτόν τον τρόπο.

«Δεν ξέρω τι δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Ποιες δηλώσεις έκανα για τον κύριο Κιμούλη; Είπα ότι είναι φίλος μου. Παιδιά, δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα τα οποία δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα. Η Πηνελόπη είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει, έτσι ξέρω, οπότε αποκλείεται να είπε κάτι κακό», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Θοδωρή Αθερίδη

Η ίδια, λοιπόν, λίγες ώρες αργότερα, θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με την κακοποίηση που έχουν δεχθεί πολλές γυναίκες συνάδελφοί της από αυτό το πρόσωπο και εξήγησε πως μπορεί να έχει χώρο για αγάπη στην καρδιά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσει να μάχεται και να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτόν τον εκφοβισμό.

«Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Φαίη Ξυλά βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αντιδεολογικές συμπεριφορές, ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό. Θα είμαι πάντα δίπλα στα θύματα και θα τα υπερασπίζομαι με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο. Μέσα μου έχω αγάπη για όλους.

Δεν επιθυμώ το κακό κανενός. Επιθυμώ όμως τον παραδειγματισμό. Ο στόχος είναι η εξάλειψη οποιασδήποτε κακοποιητικής συμπεριφοράς απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται. Αδυνατώ να καταλάβω το επιχείρημα του ταλέντου οποιουδήποτε έχει εκδηλώσει κακοποίηση ή παραβατική συμπεριφορά. Το ταλέντο δεν είναι αποδεικτικό στοιχείο αθωότητας. Είναι ένα δώρο που οφείλει κανείς να το μοιράζεται και να το χρησιμοποιεί για να εμπνέει και να ψυχαγωγεί. Το ταλέντο δε δίνει ασυλία», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντηση
Instagram / Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτηση
Instagram / Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου story
Instagram / Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντηση για Κιμούλη Φιλιππίδη
Instagram / Πηνελόπη Αναστασοπούλου