«Το να κουνάς το δάχτυλο...» - "Χαμός" στο Πρωινό μας ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά & την Έλενα Χριστοπούλου

Για τα μάτια της Μαρίας Σολωμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το να κουνάς το δάχτυλο...» -

Η Μαρία Σολωμού πραγματοποίησε μερικές νέες δηλώσεις σχετικά με τις σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν με τρία ή και τέσσερα άτομα ταυτόχρονα και οι αποκαλύψεις της προβλήθηκαν στον αέρα του Πρωινό μας το πρωί της Πέμπτης 19/1.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, αφού παρουσιάστηκε το βίντεο, θέλησε να εκφράσει την άποψή της για το συγκεκριμένο θέμα, ανοίγοντας μία συζήτηση με όλο το πάνελ, με την Έλενα Χριστοπούλου να συμμετέχει πολύ ενεργά. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο πλατό εξαιτίας της ηθοποιού.

Χαμός με την Χριστοπούλου και την Σκορδά στο Πρωινό μας για την Σολωμού

«Αν θέλετε να ανοίξουμε μία κουβέντα του τι κάνουν αυτοί που ηθικολογούν και ποια είναι η πραγματική τους ζωή είναι μεγάλο θέμα. Όταν έχεις άποψη για κάποιον, πρέπει να έχεις από πίσω ένα καθαρό πεδίο ψυχής, βιωμάτων και παρελθόντος, για να μπορείς να το υποστηρίξεις», ξεκίνησε να λέει η Φαίη Σκορδά.

«Για να κάνεις μία κριτική στη Μαρία Σολωμού, επειδή είσαι ένας πολύ συντηρητικός άνθρωπος και δεν δέχεσαι για ένα διάστημα μία γυναίκα να έχει 3-4 σχέσεις – που η ίδια θα μπορούσε να το έχει αποκρύψει, είπε όμως την αλήθεια της – την ακούς, διαφωνείς, συμφωνείς, την κρίνεις αλλά για να τοποθετηθείς δημόσια πρέπει να δεις τι υπάρχει από πίσω και για σένα», πρόσθεσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε από την πλευρά της: «Η Μαρία Σολωμού για εμένα είναι μία ωμή γυναίκα, έχει μία ειλικρίνεια που την εκτιμώ απεριόριστα. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι έτοιμο για αυτή τη γυναίκα και την προσωπικότητα».

«Μπορείς να πεις ότι δεν μου αρέσει αυτό, δεν συμφωνώ με τον τρόπο που χειρίζεται τα προσωπικά της. Είναι άλλο αυτό και άλλο να κουνάς το δάχτυλο», παρατήρησε η Φαίη Σκορδά.

«Το να κουνάς το δάχτυλο βαριέμαι πάρα πολύ να ασχοληθώ με όλους αυτούς τους τυχάρπαστους τύπους που μιλάνε στις οθόνες – και είναι άνδρες οι πιο πολλοί – και λένε τα αίσχη για τις γυναίκες. Δεν με ενδιαφέρει», απάντησε με έμφαση η συνάδελφός της,

«Το θέμα είναι τι κρύβει πραγματική δυστυχία και τι πραγματική ευτυχία. Δεν είναι θέμα μαγκιάς, ούτε γυναίκας ούτε άνδρα», σημείωσε κλείνοντας το θέμα η παρουσιάστρια.