Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Έχω κάνει 12 χρόνια, αλλά το κομμάτι της πολυγαμίας...» - Η Μαρία Σολωμού "έσπασε" τη σιωπή της

Αποκάλυψε για την περίοδο που είχε 3-4 συντρόφους

«Έχω κάνει 12 χρόνια, αλλά το κομμάτι της πολυγαμίας...» - Η Μαρία Σολωμού
NDP
News 19.01.2023 16:29
Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Σολωμού είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της σχέσης της με τον τράπερ Mente Fuerte (δείτε εδώ την σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε), αλλά και λόγω του περιστατικού με τον δημοσιογράφο του OPEN στον οποίο επιτέθηκε.

Πριν συμβούν όλα αυτά, όμως, η ίδια είχε κάνει μία ακόμη αποκάλυψη η οποία είχε προκαλέσει και είχε συζητηθεί πολύ. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως υπήρχε μία περίοδος στη ζωή της κατά την οποία υπήρχαν πάνω από 3 σύντροφοι στο πλευρό της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για την πολυγαμία

«Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων.

Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή», ανέφερε για το παρελθόν.

Την Πέμπτη 19/1, λοιπόν, προβλήθηκε στο Πρωινό μας ένα απόσπασμα από το podcast της κατά το οποίο μίλησε ξανά για αυτή την περίοδο και εξήγησε πως παρόλο που κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία δεν φαίνεται να έχει λυθεί αυτό το κομμάτι μέσα της.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες θέσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είμαι με 3-4 συντρόφους για πολύ γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με το θέατρο. Προτιμώ να με πληγώνουνε παρά να πληγωθώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου να πιαστώ», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Και συμπλήρωσε: «Σκασίλα μου αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει ορίστε κυρία μου μας κορόιδεψες και να μην έχω τι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βαριέμαι να..» - Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Σολωμού για Λιάγκα και Παπανώτα

Αποκλειστικό: Το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Σολωμού για τα μάτια του Mente Fuerte

Share