«Έχω την τύχη να τον ξέρω καλύτερα» - "Σφάχτηκαν" για τα μάτια του Μαρτίκα η Γραμμέλη & η Βρισηίδα Ανδριώτου

Τι συνέβη στον αέρα του ΣΚΑΪ πρωί πρωί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω την τύχη να τον ξέρω καλύτερα» -

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, ο Σπύρος Μαρτίκας "ξεφτίλισε" ουσιαστικά την Σταυρούλα Χρυσαειδή, μιλώντας για την πονηρή συμπεριφορά της πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι και το "γλείψιμό" της σε άλλους παίκτες, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Το στιγμιότυπο αυτό προβλήθηκε, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 19/1 στο Πρωινό μας, στον αέρα του ΣΚΑΪ και η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να εκφράσει την γνώμη της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη ένταση ανάμεσα στην ίδια και την Βρισηίδα Ανδριώτου που ήταν καλεσμένη και ήθελε να υπερασπιστεί τον σύντροφό της.

Χαμός για τα μάτια του Μαρτίκα με την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Εγώ είμαι πάρα πολύ θυμωμένη με όλο αυτό που είδα. Θεωρώ αγένεια, τρομερά κακή συμπεριφορά και οι χαρακτηρισμοί σε μία κοπέλα δημοσίως κουνάς την ουρίτσα σου στα μπατζάκια των μεγάλων παικτών, προδοσία και γλείψιμο είναι πάρα πολύ κακοί για να ακούγονται», σχολίασε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τον λόγο πήρε τότε η σύντροφος του φαρμακοποιού: «Είχα πει στις αρχές στο παιχνίδι ότι η Σταυρούλα «πούλησε» τον Στάθη. Μας το είπε ο ίδιος ότι πληγώθηκε, ότι δεν του είπε ούτε γεια και έκανε κλίκες με Μάριο, Αναγνωστόπουλο και όλους του 2017 και δεν τον χαιρέτησε καν. Η Σταυρούλα το κάνει αυτό, ξέρει ότι είναι καλή παίκτρια αλλά ξέρει ότι στο Survivor είναι και οι κλίκες και οι φιλίες».

«Ο Σπύρος έχει αυτόν τον τρόπο, επειδή έχει πληγωθεί και θύμωσε με αυτό. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά αυτά που λέμε εκεί, περνάμε πολύ δύσκολα. Πάντα είναι ψύχραιμος ο Σπύρος, πάντα μιλάει έτσι. Θέλει να δείξει πόσο έντονα είναι αυτά που νιώθει απλά με άλλες λέξεις. Όντως η Σταυρούλα πλησίασε παίκτες με δυνατό κοινό το ’17 για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Το είπα και με έβγαλαν ψεύτρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το θέμα είναι ότι αν ο Σπύρος καθόταν τώρα εδώ στην καρέκλα και άκουγε έναν άλλον άντρα να λέει για εσένα κουνάει την ουρά της στα μπατζάκια, θα είχε σπάσει την οθόνη», απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να επισημαίνει: «Μην κρατάτε μόνο το ένα σκέλος. Έχω την τύχη να τον ξέρω καλύτερα».

«Για τον τρόπο μιλάμε όμως. Εμείς εδώ δεν κάνουμε ψυχογράφημα του Σπύρου. Κάνουμε μία παρατήρηση ως τηλεθεατές. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι, κρίνουμε τους ανθρώπους ως παίκτες. Ο κόσμος βλέπει το παιχνίδι και κρίνει αυτό που ακούει και βλέπει. Δεν τον ενδιαφέρει να μπει στο Instagram να ψάξει πού πήγε η Σταυρούλα τους προηγούμενους τρεις μήνες», τόνισε κλείνοντας η Αφροδίτη Γραμμέλη.