Survivor All Star: «Κουνάς την ουρίτσα σου από τα γραφεία...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας "ξεφτίλισε" την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Έκανε μεγάλες αποκαλύψεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Κουνάς την ουρίτσα σου από τα γραφεία...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας

Η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο χθεσινό (17/1) συμβούλιο του Survivor All Star συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του σημερινού (18/1) επεισοδίου. Η πρώτος ξεκαθάρισε για ποιο λόγο μίλησε για προδοσία, με εκείνη να ξεσπά για όσα ειπώθηκαν, όμως ο φαρμακοποιός δεν έμεινε εκεί και προχώρησε σε αποκαλύψεις που την "καίνε".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος άρχισε να λέει στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως συνωμοτεί εναντίον του και όχι μόνο. Θεωρεί ότι προσπαθεί να "κολλήσει" με αυτούς που είναι πιο γνωστοί και αγαπητοί στο ευρύ κοινό για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με ορισμένους παίκτες, τονίζοντας πως δεν πρέπει να είναι τυχαίες οι επισκέψεις της εκτός ριάλιτι στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη.

"Κόλαφος" ο Σπύρος Μαρτίκας για την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Κουνάς την ουρίτσα σου από τα γραφεία, πριν ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Έχεις απομονώσει τον Στάθη», προσπαθώντας να ξεδιπλώσει το σχέδιό της.

ΣΟΚ! Ποιος θα αποχωρήσει απόψε

Η δεύτερη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο που θα πραγματοποιηθεί απόψε, 18/1, αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση αφού και τα τέσσερα πρόσωπα που βρίσκονται στον τάκο στα προηγούμενα Survivors ήταν αρκετά δημοφιλή στο κοινό.

Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Καλύβα καθόντουσαν μέχρι πριν από λίγες ώρες - που έγινε το γύρισμα - σε αναμμένα κάρβουνα. Τώρα, οι τρεις βρίσκονται πίσω στην παραλία ενώ ο ένας αποχώρησε κι έχει μεταφερθεί ήδη στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί (δείτε εδώ φωτογραφίες, έχει μέχρι και σπα) στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να φτάσει η ώρα της πτήσεις για Ελλάδα! Το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιος είναι αυτός που θα επιστρέψει πίσω σε εμάς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στο Youweekly.gr η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού. Δυστυχώς, η πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου, δεν θα μας απασχολήσει άλλο σε αυτό τον κύκλο του παιχνιδιού αφού το κοινό αποφάσισε πως δεν θέλει να την βλέπει πια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Κρίμα, τώρα που ξεκίνησε και το νέο της αγόρι να την στηρίζει δημόσια (δείτε εδώ τι ανέβασε για εκείνη στο προφίλ του στο Instagram).

Υπενθυμίζουμε πως πριν φτάσουν στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες θα παίξουν κι έναν στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό και ξέρουμε ήδη και την ομάδα που κερδίζει (δείτε την εδώ).