Survivor All Star spoiler 18/1: Διάσημοι ή μαχητές; Αυτοί κερδίζουν τον αγώνα επάθλου απόψε!

Ποιοι θα φάνε λίγο πριν πάνω στο συμβούλιο του νησιού για την αποχώρηση!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 18/1: Διάσημοι ή μαχητές; Αυτοί κερδίζουν τον αγώνα επάθλου απόψε!

Ημέρα αποχώρησης απόψε (18/1) στο Survivor All Star και το Youweekly.gr έχει κλασικά πρώτο τα spoils! Ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Καρολίνα Καλύβα βρίσκονται στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ή μάλλον βρισκόντουσαν μέχρι λίγες ώρες πριν αφού η διαδικασία της ψηφοφορίας έχει πλέον τελειώσει, και σήμερα ένας από αυτούς θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

Πριν, όμως, οι παίκτες τόσο της Μπλε όσο και της Κόκκινης ομάδας μεταφερθούν στο συμβούλιο θα ριχτούν στον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού! Έναν στίβο μάχης πολύ... σκληρό, σύμφωνα με όσα φαίνονται στο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω!

Survivor All Star - trailer

Όπως μπορείτε να δείτε ο κάθε παίκτης θα μπαίνει σε ένα κλουβί, τον οποίο θα περιστρέφει ένας συμπαίκτης του κι αφού γυρίσει αρκετά θα πρέπει να βγει και να αρχίσει το run και τα εμπόδια! Στο trailer οι παίκτες φαίνονται να το διασκεδάζουν και να γελάνε αλλά... μια ομάδα στο τέλος σίγουρα θα κλάψει κι αυτή δεν θα είναι άλλοι από τους Μπλε!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που σήμερα θα φάει είναι για ακόμα μια φορά η Κόκκινη! Μετά την χθεσινή τους νίκη πήραν τα πάνω τους και... σήμερα η μέρα είναι δική τους!

Όσον αφορά το spoil της αποχώρησης... λέτε να έχουμε καμία ανατροπή; Ένας άλλος παίκτης είναι πολύ κοντά στην οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος) οπότε... αν ανακοινωθεί σήμερα ίσως την γλιτώσουν οι τέσσερις...

UPDATE: Survivor All Star spoiler 18/1: ΣΟΚ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε