«Τελειώσαμε;» - Φανερά ενοχλημένη η Βίκυ Κάβουρα με δημοσιογράφο του OPEN

Η ερώτηση για την προσωπική της ζωή που την έφερε σε δύσκολη θέση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τελειώσαμε;» - Φανερά ενοχλημένη η Βίκυ Κάβουρα με δημοσιογράφο του OPEN

Η Βίκυ Κάβουρα τα τελευταία χρόνια τα πέρασε μόνη της με συντροφιά της τους φίλους και την οικογένειά της. Η τελευταία της σχέση έληξε το 2020 και ο τότε σύντροφός της ήταν ο Γιώργος Βίγγος, με τον οποίο παρόλο που έμειναν για πολύ καιρό μαζί, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω και έκτοτε επέλεξε να μείνει μόνη, όπως εξήγησε παραπάνω.

Βίκυ Κάβουρα Γιώργος Βίγγος

Η αντίδραση της Βίκυς Κάβουρα για την σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Εδώ και δύο μήνες περίπου, όμως, οι φήμες οργιάζουν για την νέα της σχέση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής Happy Day, δημοσιεύματα την θέλουν να έχει αναπτύξει ένα νέο ειδύλλιο με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Πρόκειται τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως ακραίος (αριστερός) ή κεντρικός αμυντικός στη Barcelona και στην Εθνική Ελλάδος. Τίποτα δεν είναι ακόμη, επιβεβαιωμένο, από την πλευρά τους (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους).

Γιώργος Τζαβέλλας

Ο ίδιος, το 2014 ξεκίνησε τη σχέση του με την Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη (δείτε την εδώ, έχει κάνει μπλοκ την ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Αυγούστου 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης και απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη. Το 2021, όμως, ήρθε και ο δικός τους χωρισμός, με τους δυο τους να σβήνουν κάθε κοινή τους φωτογραφία στα social media, ενώ εκείνη είχε προχωρήσει και σε μία αινιγματική ανάρτηση με το παιδί της, γράφοντας: «Ότι και αν συμβεί η μαμά θα είναι πάντα εδώ για σένα! Άγγελε μου».

Την Πέμπτη 19/1 η κάμερα του OPEN και του Ποιος είναι πρωινιάτικα, τσάκωσε την ηθοποιό σε έξοδό της και η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για την αλήθεια σχετικά με την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά, όταν εκείνη άκουσε την ερώτηση, ξαφνικά έκανε σαν να έχασε την ακοή της και χωρίς να απαντήσει τίποτα, αποχώρησε. Το μόνο πράγμα που είπε και κατάφερε να πιάσει το βίντεο ήταν η λέξη: «Τελειώσαμε;».