«Θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας Νομικού

Έκλεισε αυτός ο κύκλος;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε» - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε πριν από λίγους μήνες στην τηλεόραση, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο η συνεργασία αυτή έληξε άδοξα και το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει πριν κλείσει μήνα στην εκπομπή του παρουσιαστή στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο και την αρχική διαφωνία του παρουσιαστή).

Η ίδια, λοιπόν, πήρε τον χρόνο της, δεν έκανε καμία δήλωση για όσα μπορεί να συνέβησαν πίσω από τις κάμερες (δείτε εδώ τι της είπε και έφτασε στο "αμήν" και έφυγε) και αποφάσισε να αφοσιωθεί στα παιδιά της, το σύζυγό της, αλλά και τις υπόλοιπες δουλειές της ως επιχειρηματίας.

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας Νομικού

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία ζητώντας από το κοινό που την παρακολουθεί να γράψουν τις δικές τους σκέψεις και βλέψεις για την νέα αρχή που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες και υποσχέθηκε πως θα απαντούσε και η ίδια.

Έτσι, το μοντέλο επέστρεψε μετά από λίγη ώρα με ένα στόρι κατά το οποίο αποκάλυψε τι είναι αυτό που λέει κάθε χρόνο πως θέλει να κάνει, αλλά πάντα το αμελεί και εν τέλει δεν το αρχίζει ποτέ.

«Ναι, είμαι έτοιμη. Πιο έτοιμη από ποτέ. Κρατάω τα όμορφα που έδωσαν χαρά στην ψυχή μου, αλλά και τα δύσκολα που έδωσαν ένα καλό μάθημα στο μυαλό μου. Την επόμενη φορά θα ξέρω. Τη νέα χρονιά θέλω να συνεχίσω όσα κάνω συν να μάθω πιάνο και μια ξένη γλώσσα. Κάθε χρόνο το λέω. Φέτος θα το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο με φωτογραφίες και άλλες στιγμές που απαθανάτισε με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους και δήλωσε την ευγνωμοσύνη της για όλα όσα της "χαρίστηκαν" φέτος: «2022 Σ’ ευχαριστώ», σημείωσε στο προφίλ της.

Στους στόχους της φαίνεται, βέβαια, πως δεν υπάρχει χώρος για μία επόμενη επιστροφή στο "γυαλί" και η ίδια το επιβεβαίωσε μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη, Χριστιάνα". Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της κάτι τέτοιο, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται πως θα μπορούσε και να μην επιστρέψει καν και να κλείσει έτσι αυτός ο κύκλος, αν και υπήρχαν προτάσεις.

«Δεν είναι κάτι που θέλω άμεσα να συμβεί. Έχω και τη δική μου επιχείρηση, μεγάλες συνεργασίες, έχω τα παιδιά μου που είναι προτεραιότητα και μου απορροφούν όλη την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο. Οπότε γεμίζω τη μέρα μου και θέλω να απέχω για πολύ. Δεν ξέρω κιόλας αν θα επιστρέψω. Δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω. Αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτη, θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.