«Δε σκεφτόμουν πριν...» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού της

Τις επιβεβαίωσε ή τις διέψευσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δε σκεφτόμουν πριν...» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού της

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 20/01 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η γνωστή επιχειρηματίας αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο Survivor All Star και τις φήμες που την θέλουν να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ απάντησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της.

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες ο χωρισμός της. «Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι έχει κατέβει. Η Ευρυδίκη δυστυχώς δεν μου απαντάει στο τηλέφωνο. Εγώ παίρνοντας για να μάθω για την άλλη Ευρυδίκη, έμαθα ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα στην εβδομάδα φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Δεν την κρατάει τίποτα πλέον εδώ. Είναι οριστικό» (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή & το Survivor All Star

Αναφορικά λοιπόν με τις φήμες που την θέλουν να μπαίνει στο Survivor All Star, απάντησε: «Εγώ δεν γυμνάζομαι για αυτό και δεν το είχα στο μυαλό μου και δεν το έχω αλλά θα δούμε ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ξεκάθαρα όλοι πάνε για τα χρήματα άντε και για τη δημοσιότητα που μετά θα τους φέρει στη δουλειά τους κάποια άνοδο».

«Όντως χώρισα δε σκεφτόμουν πριν γίνει αυτό να σηκωθώ και να φύγω αλλά πλέον είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα. Ένας χωρισμός είναι και πολύ δύσκολος αλλά όλα γίνονται για καλό. Είναι παρελθόν τελείωσε προχωράμε η ζωή συνεχίζεται» αποκάλυψε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την προσωπική της ζωή.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor All Star με 5.000 ευρώ την εβδομάδα, τα θεωρώ πάρα πολύ καλά χρήματα. Αν φύγω και πάω στο Survivor, έφυγε κι αυτός. Αυτό μου έχει πει, ότι δεν θα κάτσει πάλι 4 μήνες μόνος του. Το κατανοώ!», είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγο καιρό.

Τέλος, τόνισε ανέφερε πως στεναχωρήθηκε με την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας ενώ αποκάλυψε πως θα την δούμε σε quest επεισόδιο του «My Style Rocks».