Πρωινό μας: Ταραχή για την Φαίη Σκορδά - Το περιστατικό στο καμαρίνι με τους συνεργάτες της

«Για να μην παίζω στην ελληνική τηλεόραση για τα επόμενα 100 χρόνια για λάθος λόγους…»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Ταραχή για την Φαίη Σκορδά - Το περιστατικό στο καμαρίνι με τους συνεργάτες της

Μια περίεργη ημέρα περνάει σήμερα Παρασκευή 20/1 η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια βγήκε ταραγμένη στο πλατό μετά από ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο καμαρίνι με τους συνεργάτες της.

Τι συμβαίνει σήμερα με τη Σκορδά στο Πρωινό μας

Αρχικά βγήκε η είδηση πως ένας συνεργάτης της απέχει από το πάνελ έπειτα από μια ένταση που προηγήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και κάποια στελέχη της εκπομπής, οδηγώντας τον σε αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που κυκλοφορεί όλη την εβδομάδα, υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία και όχι μόνο.

Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή βασίζεται στο Survivor All Star και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και σε συνδυασμό με μερικά σχόλια που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του πάνελ (δείτε εδώ την φαρμακερή ατάκα της Σκορδά) οδήγησαν τον εν λόγω άνθρωπο να μην εμφανιστεί σήμερα 20/1 στην εκπομπή - δείτε εδώ ποιος είναι.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έπρεπε να διαχειριστεί η Φαίη Σκορδά, αφού κάτι συνέβη στο καμαρίνι της λίγο πριν κάνει έναρξη το Πρωινό μας και την τάραξε αρκετά.

Αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της αποκάλυψε πως είχε πρόβλημα με το φόρεμα της και παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να το φτιάξουν. Έτσι βγήκε στον αέρα με παραμάνες στο κούμπωμα, ενώ έβαλε σακάκι για να τις καλύψει αλλά και για να μην έχει κανέναν... ατύχημα.

«Πάλευαν 10 άτομα να κουμπώσουν το φόρεμά μου στο καμαρίνι… Κάπου κόλλησε το φερμουάρ… Είμαι σε μία ταραχή, αυτή τη στιγμή είμαι με παραμάνες, έβαλα και σακάκι και καταλαβαίνετε… για να μην παίζω στην ελληνική τηλεόραση για τα επόμενα 100 χρόνια για λάθος λόγους...», είπε χαρακτηριστικά και οι συνεργάτες της της είπαν να μην κάνει απότομες κινήσει και έχουμε αποκαλυπτήρια.