«Έχω καταλάβει ότι όταν μιλάς λίγο τις ''ανάβεις''» - Η επική ατάκα της Φαίης Σκορδά σε συνεργάτη της

Τον άφησε άφωνο με το καλημέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω καταλάβει ότι όταν μιλάς λίγο τις ''ανάβεις''» - Η επική ατάκα της Φαίης Σκορδά σε συνεργάτη της

Με διάθεση και χαμόγελα ξεκίνησε σήμερα 13/12 την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά, η οποία εμφανίστηκε στο πλατό και είδε τους συνεργάτες τους χωρισμένους σε "κλίκες". Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες της παρέας, Αφροδίτη Γραμμέλη και Έλενα Χριστοπούλου καθόντουσαν στον καναπέ και τα λέγανε ενώ οι άντρες βρισκόντουσαν κανονικά στις καρέκλες τους (οι πρώτες βέβαια αμέσως μετά ήρθαν σε μια έντονη διαφωνία).

«Τα κορίτσια εδώ τα λένε; Τι γίνεται; Θα καθίσουμε εδώ;», ρώτησε τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια με την Αφροδίτη να απαντά: «Αυτονομηθήκαμε κυριά Σκορδά!» και αφού σηκώθηκαν η πρώτη τους έκανε διάφορα κοπλιμέντα για την εμφάνισή τους.

Έπειτα πήγαν όλες μαζί προς το τραπέζι και αφού η Φαίη ρώτησε τους άντρες της παρέας πώς είναι, ο Βασίλης Νομικής αρκέστηκε να πει: «Βλέπω υποπαρέες εδώ! Αγόρια - Κορίτσια» με την Αφροδίτη να του απαντά: «Μα πάντα έτσι ήταν».

Η σπόντα της Φαίης Σκορδά στον Βασίλη Νομικό

Τότε, πήρε τον λόγο η παρουσιάστρια και του είπε: «Έχω καταλάβει ότι όταν μιλάς, λίγο τις ανάβεις... Όχι με την έννοια την ερωτική, δεν ξέρω γιατί όμως, δεν έχεις πει κάτι ακραίο στην εκπομπή, αλλά κάτι τους κάνεις»!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Νομικός ενσωματώθηκε στην ομάδα της εκπομπής πριν από λίγο καιρό. «Είπαμε προσθήκες, προσθήκες από την πρεμιέρα της εκπομπής… Στο τέλος δεν θα χωράμε στο πλατό. Θα φύγω εγώ στο τέλος, θα σας βλέπω από κάπου μακριά. Καλώς όρισες Βασίλη μου. Γιατί άργησες;», είχε πει χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και καλωσόρισε στο πλατό και την παρέα της τον γνωστό δημοσιογράφο (δείτε εδώ το βίντεο), ο οποίος είχε συνεργαστεί και με την Ρούλα Κορομηλά και μάλιστα όταν βρισκόταν στην εκπομπή της, είχε τροχαίο.