Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Θα φύγω εγώ στο τέλος...» - Η ανακοίνωση της Σκορδά για το νέο μέλος στο πάνελ του Πρωινού μας

Τον υποδέχτηκε με χαμόγελο στην ομάδα της

«Θα φύγω εγώ στο τέλος...» - Η ανακοίνωση της Σκορδά για το νέο μέλος στο πάνελ του Πρωινού μας
News 28.11.2022 10:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα νέο πρόσωπο υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά, με την πρώτη καλημέρα σήμερα Δευτέρα 28/11. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εβδομάδα πολύ θετικά, αφού με τις προσθήκες προσπαθούν να φτιάξουν την ροή του προγράμματος και στη συνέχεια να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης που κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.

«Είναι κάτι ευχάριστο κι εγώ αυτό γνωρίζω. Μάλλον από Δευτέρα θα είμαστε μια μεγάλη παρέα» είπε στις κάμερες η Φαίη, όταν την συνάντησαν το βράδυ της Κυριακής 26/11 στο άναμα του δένδρου στο The Christmas Factory, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε ονόματα.

Η ανακοίνωση της Σκορδά στο πλατό του Πρωινού μας για το νέο συνεργάτης της

Πριν από λίγα λεπτά, η Φαίη Σκορδά είπε στους τηλεθεατές της: «Είπαμε προσθήκες, προσθήκες από την πρεμιέρα της εκπομπής… Στο τέλος δεν θα χωράμε στο πλατό. Θα φύγω εγώ στο τέλος, θα σας βλέπω από κάπου μακριά. Καλώς όρισες Βασίλη μου. Γιατί άργησες;».

Ο λόγος για τον Βασίλη Νομικό, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει από το Σαββατοκύριακο. Ο δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί και με την Ρούλα Κορομηλά και μάλιστα όταν βρισκόταν στην εκπομπή της, είχε τροχαίο.

«Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. Άγγελε μου τύραννε μου. Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο κορονοϊός. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη, κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή…Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι», είχε πει τότε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κι όμως δεν είναι το The Voice - Η δεύτερη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Έδωσε το ακουστικό της στον καλεσμένο και αποχώρησε - Έφυγε τρέχοντας από το πλατό του Πρωινού μας η Φαίη Σκορδά

Share