Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: "Έκλεισε" με το Πρωινό μας - Ο άνδρας που θα βρίσκεται από Δευτέρα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά

Και δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι

ΣΚΑΙ:
instagram/fayskorda
TV 26.11.2022 11:43
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να δούμε στο πλατό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό μας που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπορεί πριν μερικές ημέρες να καλωσόρισε έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο, όμως δεν είναι το μόνο καινούριο μέλος.

Όπως κυκλοφόρησε, "έκλεισε" με το κανάλι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αφού τον έχουμε δει και σε άλλες εκπομπές, επιστρέφοντας στην tv μετά από 15 χρόνια.

Αυτό το πρόσωπο θα βρεθεί στο Πρωινό μας στην Σκορδά

Ο λόγος για τον Βασίλη Νομικό, ο οποίος ήδη υπέγραψε με το κανάλι και από την Δευτέρα 28/11 πρόκειται να τον δούμε στο πάνελ, με την Φαίη Σκορδά να τον καλωσορίζει.

Βασίλης Νομικός Πρωινό μας

Ο Βασίλης Νομικός έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα όπως η Ρούλα Κορομηλά. Όταν μάλιστα συνεργαζόντουσαν, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

«Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. Άγγελε μου τύραννε μου. Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο κορονοϊός. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη,κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή…Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Δύσκολο διάστημα. Πολύ δύσκολο. Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος. Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία; Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό, τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου; Η απάντηση μια και μοναδική. Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)», έγραψε στη λεζάντα δημοσίευσης του ο Βασίλης Νομικός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κι όμως δεν είναι το The Voice - Η δεύτερη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ

Έδωσε το ακουστικό της στον καλεσμένο και αποχώρησε - Έφυγε τρέχοντας από το πλατό του Πρωινού μας η Φαίη Σκορδά

Share