«Εμείς με τον Ετεοκλή προχωρήσαμε γρήγορα στο σεξ, δεν...» - Άφωνοι όλοι στο Breakfast at star με την αποκάλυψη της Χατζίδου

«Δεν σημαίνει ότι εάν περιμένεις τρεις μέρες ή πέντε ή δεκαπέντε είσαι πιο σοβαρός ή...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εμείς με τον Ετεοκλή προχωρήσαμε γρήγορα στο σεξ, δεν...» - Άφωνοι όλοι στο Breakfast at star με την αποκάλυψη της Χατζίδου

Σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 20/01 η Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή το θέμα της συζήτησης που είχαν (δείτε εδώ τι έπαθε πρόσφατα η κόρη τους).

Συγκεκριμένα, η ομάδα της εκπομπής μιλούσε για το σεξ και μετά από πόσα ραντεβού έρχεται, κάτι το οποίο θέλησε να αναφερθεί εκτενώς η παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος δισταγμού.

«Το πρώτο ραντεβού δεν θα πρέπει να περιέχει σεξ. Συγγνώμη εάν ακούγομαι παλιακιά αλλά το πιστεύω πολύ. Αν θες πάρα πολύ και σου βγει, κάν’ το» ανέφερε η Λιλή Πυράκη στην αρχή της συζήτησης ενώ η Μαίρη Αργυριάδου συμπλήρωσε: «Υπήρχε μία εποχή η προκατάληψη ότι εάν η γυναίκα ενδώσει από το πρώτο ραντεβού… Εγώ λέω: αφεθείτε ελεύθεροι».

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την ερωτική της ζωή με τον Ετεοκλή Παύλου

Τότε, η Ελένη Χατζίδου πήρε τον λόγο και είπε στον Ετεοκλή: «Εμείς τι κάναμε; Σχετικά γρήγορα, δεν το κουράσαμε, ε;» με τον ίδιο να απαντά: «Εμείς είμαστε εξαίρεση. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι. Δεν σημαίνει ότι εάν περιμένεις τρεις μέρες ή πέντε ή δεκαπέντε είσαι πιο σοβαρός ή το βλέπεις σοβαρά και αν το κάνεις απ’ το πρώτο δεν είσαι. Δεν πρέπει να υπάρχει σχέδιο. Πρέπει να κάνεις αυτό που νιώθεις».

«Εγώ πιστεύω ότι ούτε φιλί πρέπει να δίνεις στο πρώτο ραντεβού» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου. Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε και μπήκε σε σχέση το 2018 και μάλιστα η τραγουδίστρια είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της: «Είμαι καλά, πιο καλά από ποτέ. Η πρώτη επαφή ήταν στο γυμναστήριο και έχει γίνει πια ο personal μου!».