Αλλαγές της τελευταίας στιγμής για το κανάλι του Αμαρουσίου - Τι συνέβη με το Dragon's Den

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @dragonsdengreece)
(instagram / @dragonsdengreece)

Με τις ετοιμασίες για το νέο project του ΑΝΤ1, «Dragon's Den» να προχωρούν σε γοργούς ρυθμούς, το κανάλι του Αμαρουσίου, έκανε μια νέα ανακοίνωση. Σύφμωνα με πληροφορίες, το επιχειρηματικό και επενδυτικό παιχνίδι, που θα παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης (δείτε εδώ πως του έκαναν την πρόταση να συμμετάσχει) το ποό που έχει δοθεί από τους παραγωγους ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.

Το συνολικό πόσο υπερβαίνει κάθε προηγούμενο από τα ποσά που έχουν διατεθεί σε τηλεπαιχνίδια ή ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ για πρώτη φορά δεν πρόκειται για χρήματα που διαθέτει η παραγωγή ή το κανάλι ως έπαθλο για τους νικητές αλλά για ίδιους πόρους των κριτών-επενδυτών, που αποφάσισαν να βγάλουν κυριολεκτικά από την τσέπη για να στηρίξουν επενδυτικά νέες ιδέες επιχειρηματικότητας.

Την ομάδα των επενδυτών απαρτίζουν πέντε καταξιωμένοι Έλληνες επιχειρηματίες: ο πλοιοκτήτης Χάρης Βαφειάς, ο ιδρυτής της COCO-MAT Πολ Ευμορφίδης, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health Λιλή Περγαντά, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Radial Croup Μαρία Χατζηστεφανή και ο κορυφαίος Έλληνας tech επενδυτής Λέων Γιοχάη. To «Dragons' Den» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες από τον αέρα του ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Dragon's Den

Το «DRAGONS’ DEN», κάνει πρεμιέρα, όχι όμως όπως γνωρίζαμε εμείς την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 21,30 αλλά την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Περισσότερα για τη ζωή και την επαγγελματική πορεία των επενδυτών που αποτελούν την επιτυχημένη ομάδα του DRAGONS’ DEN μπορείτε να μάθετε εδώ:

Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN»

To Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00, έρχεται για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι Έλληνες DRAGONS θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο DRAGONS’ DEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

«DRAGONS’ DEN GREECE» - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο έρχεται στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1».

Δείτε το trailer: