Survivor All Star: «Ήθελα να του βγάλω τα...» - "Κόλαφος" η Έλενα Χριστοπούλου εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη

Έξαλλη στον αέρα του «Πρωινό μας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ήθελα να του βγάλω τα...» -

Το πρωί της Παρασκευής (20/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν κάποια στιγμιότυπα από το Survivor All Star (δείτε εδώ την νέα απόφαση του σταθμού για τι ριάλιτι). Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν σε παίκτη που είχε προκαλέσει μεγάλο "ντόρο" στο Survivor του 2017 και στην φετινή συμμετοχή του βλέπουμε έναν άλλον άνθρωπο. Φυσικά, και αναφερόμαστε στον... Στέλιο Χανταμπάκη.

Το πρωί της Πέμπτης (13/1), στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έθιξε την τηλεοπτική "εξαφάνιση" του Στέλιου Χανταμπάκη, από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στην συνέχεια προβλήθηκαν κάποια στιγμιότυπα από το προηγούμενο Survivor που συμμετείχε ο παρουσιαστής και έκανε αρκετό "ντόρο" συνέχεια με τις δηλώσεις του, για τους τότε συμπαίκτες του, όπως την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μια παίκτρια που την ψήφιζε συνέχεια και είχε καταντήσει αστείο.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στην αλλαγμένη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη, που, πλέον στην φετινή έκδοση έχει κάνει μόνο μία δήλωση και είχε μόνο μια αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έχει επιλέξει να είναι μακριά από όλους τους τσακωμούς και τις ίντριγκες.

«Πάμε στο 2017, το φίδι έτσι τον έλεγαν, πλέον ο βοβός κινηματογράφος, ο Στέλιος του 17 ο Στέλιος του 23, ο συνολικός χρόνος ομιλίας του στα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Survivor all star δεν είναι ούτε 30" και όλα όσα λέει είναι για το φαγητό που τρώει λίγο κάθε μέρα γιατί δεν υπάρχει πολύ», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτές οι δηλώσεις είναι φλάτ και δεν πουλάει και δεν τον παίζουν.», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και συνέχισε ο Γιάννης Πουλόπουλος λέγοντας: «Ο Στέλιος ο Χανταμπάκης δεν είναι ο άνθρωπος που θα του υποδείξουν τις ατάκες που θα πεί και για αυτό εχει διαφορετική συμπεριφορά και δεν θα του λένε τι να πει, αυτός είναι ο όρος του».

«Ο ίδιος έχει επιλέξει μια στάση πιο απαθή γιατί πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος και για αυτό είναι τόσο φλάτ όλες του οι δηλώσεις», υποστήριξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τα "αιχμηρά" σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Σε μια “προσωπική εξομολόγηση” προχώρησε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου, σχετικά με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την εποχή που αυτός βρισκόταν μέσα στο Survivor και το σύγκριναν με την φετινή του εικόνα.

«Εγώ, όταν έπαιζε τότε το Survivor, ήθελα να του βγάλω του Χανταμπάκη τα μάτια, κανονικά, έτσι όπως φερόταν στον Ντάνο. Μιλάμε, κάθε φορά που μιλούσε έτσι στον Ντάνο ήθελα να σπάσω την οθόνη», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και έκανε την κίνηση που δείχνει ότι ήθελε να του βγάλει τα μάτια, στην κυριολεξία.

Με την Έλενα Χριστοπούλου, προφανώς, συμφωνούν και όλοι όσοι έβλεπαν τότε Survivor.