Απόφαση ΣΚΑΙ: Νέα μέρα προβολής για το Survivor All Star

Κάθε πότε θα προβάλλεται;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόφαση ΣΚΑΙ: Νέα μέρα προβολής για το Survivor All Star

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για αυτό και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχει καταφέρει να περάσει μέχρι και τον Σασμό στον ALPHA σε ποσοστά.

Είναι λοιπόν το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ και θέλουν να τους χαρίσει όσο περισσότερο νούμερα γίνεται. Για αυτό κιόλας πήραν την απόφαση να αυξήσουν τις ημέρες προβολής του.

Κάθε πότε θα παίζεται το Survivor All Star

Οι αλλαγές στις ημέρες του Survivor θα γίνουν μετά το τέλος του The Voice που προβάλλεται κάθε Σάββατο. Έτσι λοιπόν μετά το μεγάλο φινάλε του μουσικού show, θα πάρει τη θέση του και θα παίζει από Σάββατο μέχρι Τετάρτη.

Η παραγωγή έπιασε στα πράσα τον Μάριο Πρίαμο και συμπαίκτρια του απομονωμένους σε καλύβα

Ο Μάριος Πρίαμος που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων, από τις πρώτες μέρες στο παιχνίδι, έχει έρθει αρκετά κοντά με μια παίκτρια και πλέον τους συνδέει ένα ειδύλλιο το οποίο μέχρι αυτή την ώρα, εμείς δεν το έχουμε δει τηλεοπτικά.

Οι δυο τους απομονώνονται αρκετές φορές στο δάσος για να περάσουν λίγες στιγμές χωρίς να τους βλέπουν οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και οι κάμερες να μπορέσουν να τα πουν πιο... ιδιαιτέρως και να μην εκτεθούν στους τηλεθεατές, αφού μην ξεχνάμε βλέπουν και οικογένειες.

Ωστόσο, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τους... τσακώσανε! Το νέο ζευγαράκι του Survivor All Star σύμφωνα με το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, είχε βρει μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στο δάσος που ξεπερνούσε τα όρια του παιχνιδιού που αυτομάτως την κάνει επικίνδυνη για τους παίκτες, αφού το δάσος έχει πολλούς κινδύνους ειδικά στη ζούγκλα.

Η παραγωγή λοιπόν τους "τσάκωσε" στα πράσα και την αποκάλυψη θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1 καθώς έχουν πατήσει τους κανόνες. Μάλιστα, θα κοιτάξει και την ίδια την κοπέλα, αποκαλύπτοντας έτσι το πρόσωπο της (δείτε τους τρεις νέους παίκτες που μπαίνουν).

Κάποια στόματα βέβαια αναφέρουν έντονα το όνομα της Ελένη Χαμπέρη αλλά... εμείς δεν μπορούμε - ακόμα - να σας πούμε τίποτα με σιγουριά! Stay tuned.

Δείτε επίσης το εξώδικο από τον ΣΚΑΪ στη Ελένη Μενεγάκη λόγω του Survivor All Star.