«Ανοίγω το μάτι μου και...» - Τι συνέβη στην κρεβατοκάμαρα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Η αποκάλυψη που έκανε στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ανοίγω το μάτι μου και...» - Τι συνέβη στην κρεβατοκάμαρα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Με μεγάλη χαρά ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 20/1 την εκπομπή της στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη παρά τον άσχημο καιρό που επικρατεί, αφού έφτασε Σαββατοκύριακο και τις δυο ημέρες που θα είναι free από επαγγελματικές υποχρεώσεις θα τις αφιερώσει στην οικογένεια τη.

Στην έναρξη λοιπόν της Ελένης, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι της και συνειδητοποίησε το πρωί με το που ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια της για να ξεκινήσει την ημέρα της.

Τι συνέβη στην κρεβατοκάμαρα Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη όπως αποκάλυψε κοιμάται βαριά γεγονός που την βοηθάει να ξεκουράζεται, ωστόσο, δεν ακούει τίποτα από τα όσα συμβαίνουν γύρω της με αποτέλεσμα να μην ξυπνάει εύκολα. Για το λόγο αυτό δεν κατάλαβε τον επισκέπτη που υπήρξε στο κρεβάτι τους με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

«Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα (την καταιγίδα) αλλά ξύπνησε η μικρή μου κόρη η Μαρίνα, από εκεί το κατάλαβα και της λέω τι έπαθες εσύ γιατί σηκώθηκες και ήρθε στο κρεβάτι; Μου λέει μα δεν ακούς τι φασαρία γίνεται έξω; Κοιμάμαι βαριά», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη εμφανώς ευδιάθετη, παρά το εξώδικο που έλαβε η εκπομπή της από τον ΣΚΑΙ.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Σχετικά με τη διακόσμηση η Ελένη Μενεγάκη εμπνέεται από τη φύση και την παράδοση. Ξύλο, πίνακες, χαλιά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα εντοπίσεις κι εσύ.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου