Δάκρυσε στον αέρα του STAR η Ζήνα Κουτσελίνη - Το μήνυμα για τον Γιώργο Καραϊβάζ που την έκανε να "σπάσει"

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δάκρυσε στον αέρα του STAR η Ζήνα Κουτσελίνη - Το μήνυμα για τον Γιώργο Καραϊβάζ που την έκανε να

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", μίλησε σε ζωντανή σύνδεση το μεσημέρι της Παρασκευής 20/01 ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, Μάνος Παρασχάκης, όπου τόσο ο ίδιος όσο και η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκαν στον αδικοχαμένο Γιώργο Καραϊβάζ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Καραϊβαζ δέχτηκε την επίθεση την ώρα που είχε βγει από το αυτοκίνητο του και έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που έμενε. Οι δράστες, που επέβαιναν σε δίκυκλο τύπου σκούτερ, σύμφωνα με μαρτυρίες τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν». Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεφε εκείνη την ώρα από το κανάλι Star, όπου εργαζόταν, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως έδειξε η εξέταση δέχτηκε συνολικά 10 σφαίρες. Οι 6 σφαίρες τον βρήκαν στον θώρακα, οι 2 στο κεφάλι, μία στον λαιμό και μία στην αριστερή παλάμη. Συνολικά, οι δράστες πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο 13 φορές, ενώ οι τρεις σφαίρες χτύπησαν στο όχημά του (δείτε εδώ το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεσή του).

Τα δάκρυα της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Η Ζήνα Κουτσελίνη λοιπόν δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, στον αέρα της σημερινής της εκπομπής, όταν η συζήτηση με τον πατέρα της 4χρονης Μελίνας έφτασε στο θέμα της δολοφονίας του συνεργάτη της, με αφορμή το γεγονός ότι η ΕΣΗΕΑ αφιερώνει το 2023 στη μνήμη του καθώς όπως είπε η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα της Μελίνας.

«Έχω ακόμα το μήνυμα του Μάνου που έλεγε "Ζήνα θέλω να έρθω εκεί και να σφίξω στην αγκαλιά αυτόν τον άνθρωπο που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ σαν οικογένεια"» είπε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε δάκρυα. «Το έχω ακόμα Μάνο.... Έτσι προχωράνε δυστυχώς τα πράγματα στη ζωή...», συμπλήρωσε (δείτε εδώ την σπαρακτική συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια πριν λίγο καιρό για τον Καραϊβάζ).