«Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση ο Φιλιππίδης μου πέταξε τον...»: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Νεφέλης Ορφανού

«Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση ο Φιλιππίδης μου πέταξε τον...»: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Νεφέλης Ορφανού

Το πρωί της Παρασκευής (20/1) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού. Η ηθοποιός που στο παρελθόν είχε μιλήσει για ένα σπάνιο και επικίνδυνο περιστατικό (δείτε εδώ τι έγινε) αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και όχι μόνο.

Η ηθοποιός έκανε λόγο για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τον ηθοποιό (δείτε εδώ για ποια υπόθεση αθωώθηκε) και τον υποστήριξε αναφέροντας την δική της κατάσταση και τις συμπεριφορές που δεν έχει δεχτεί ποτέ, τόσα χρόνια.

Η αποκάλυψη της Νεφέλης Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Νεφέλη Ορφανού μίλησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ έντονος από όλες τις πλευρές. Τον καιρό που ήμασταν μαζί τέτοιο πράγμα δεν είχα δει. Βεβαίως, ήταν πάρα πολύ ορμητικός, με ταπεραμέντο και εξαιρετικό ταλέντο. Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι γιατί χάνεται ένας άνθρωπος ή χάνεται προσωρινά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας άνθρωπος που όταν βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση και με είδε στεναχωρημένη, ήρθε και μου πέταξε τον μισθό του στα πόδια μου. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Από τότε τον εκτίμησα πάρα πολύ. Για μένα αυτό μετράει, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, παρότι δεν έχω ζήσει μια τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω αν τη ζούσα πώς θα αντιδρούσα.

Αν είναι αλήθεια ότι κατέβασε το εσώρουχό του και έδειξε το μόριό του, θα πρέπει να τον δει ένας γιατρός», είπε χαρακτηριστικά η Νεφέλη Ορφανού.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, η ηθοποιός είπε: «Γιατί εμένα ο Κιμούλης μου φέρθηκε καλά; Εμένα αυτοί οι άνθρωποι γιατί μου φέρθηκαν καλά; Έχω κανένα φωτοστέφανο; Ήμουν και πολύ όμορφη…

Εμένα μου έχει φερθεί άψογα. Όσες φορές έχω συνεργαστεί μαζί του ήταν πάρα πολύ κύριος».

Ωστόσο, η Νεφάλη Ορφανού τόνισε στη συνέχεια: «Για να το λένε τα θύματα πάει να πει ότι κάτι συμβαίνει, δεν μπορεί να μη συμβαίνει. Εγώ εξηγώ ότι εγώ και από τους δύο είχα μια εξαιρετική συμπεριφορά. Βεβαίως, τα ραντεβουδάκια τα ζητούσαν όλοι τότε: πάμε να βγούμε, να φάμε, να πιούμε… Ε όχι!».