Δεν τους χορταίνει - Η φωτογραφία της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους 

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μερικούς μήνες η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να φέρνει στον κόσμο ένα γλυκύτατο και υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα, μάλιστα, µε αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του μαζί με την βάφτιση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, και οι 2 επιθυμούν να γίνουν οι 2 τελετές μαζί στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Λάουρα είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της καθημερινότητα μαζί με τον μπέμπη, ενώ συχνά αναφέρεται και στις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να επανέλθει στα αρχικά της κιλά, ενώ έχει ξεκινήσει ξανά τόσο διατροφή όσο και γυμναστική (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της).

Η φωτογραφία της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του αγαπημένου της, Χρήστου Σαντικάι, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά το μωράκι τους.

Η φωτογραφία της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι με τον γιο τους