«Είμαι χαρούμενος και τρομοκρατημένος» - Μπαμπάς για δεύτερη φορά ηθοποιός του Μαύρου Ρόδου 

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι χαρούμενος και τρομοκρατημένος» - Μπαμπάς για δεύτερη φορά ηθοποιός του Μαύρου Ρόδου 

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε ένας ηθοποιός της σειράς Μαύρο Ρόδο, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του (δείτε εδώ τι γίνεται στα γυρίσματα) όσο και την καριέρα του ενώ μάλιστα προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω σειρά του MEGA έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και μάλιστα οι εξελίξεις αναμένονται άκρως καταιγιστικές. Στα επόμενα επεισόδιο, η είδηση πως ο Πέτρος Καστρινός έπεσε θύμα απαγωγής και μάλιστα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων της Πάτρας. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει το γεγονός ότι μαζί του βρισκόταν και μια καλόγρια. Ποια είναι και για ποιο λόγο ήταν μαζί του; Ετσι γύρω από το νοσοκομείο και το αστυνομικό τμήμα έχουν μαζευτεί δημοσιογράφοι που προσπαθούν να βρουν την Ελισάβετ για να τους μιλήσει. Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών και τους φωνάζει:

«Φύγετε, μακριά από την Ελισάβετ, τι θέλετε και την ενοχλείτε; Ο,τι έχει να πει θα το πει στην αστυνομία». Κι ενώ εκείνος φυγαδεύει τη δόκιμη μοναχή, ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ μέχρι το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφθεί τον Πέτρο και τραβάει μια κοινή τους φωτογραφία η οποία αμέσως γίνεται viral στο διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι, την ώρα που στην Πάτρα ο Πέτρος χειρουργείται. Οταν ο νεαρός συνέρχεται, αμέσως ζητάει να δει την κοπέλα που αγαπάει: «Πού είναι η Ελισάβετ», ρωτάει και του λένε πως έφυγε. Οταν βλέπει στο κινητό του τα δημοσιεύματα που τους αφορούν και την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά τις εκκλήσεις των γιατρών, εκείνος το σκάει με τη βοήθεια του Λουκά.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτη αλλαγή στο MEGA με το Μαύρο Ρόδο - Από τις 22/01 θα....

Η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι ανακουφίζει τις μοναχές, αλλά προβληματίζει την ηγουμένη, η οποία της ξεκαθαρίζει τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι: «Χαίρομαι που είσαι καλά, Ελισάβετ μου. Φοβηθήκαμε μήπως πάθαινες κάτι κακό και προσευχόμασταν να πάνε όλα καλά. Μεγάλη η χάρη του Κυρίου που σε προστάτευσε», της λέει και συνεχίζει: «Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι να ζεις έξω στην κοινωνία, κάποτε ζούσα κι εγώ εκεί. Ομως, καταλαβαίνεις πως δεν αρμόζει σε μια μοναχή η κατάσταση αυτή που επικρατεί. Ξέρεις τους όρους που επικρατούν στο μοναστήρι και θέλω να σκεφτείς σοβαρά αν πράγματι θέλεις να ακολουθήσεις τον δρόμο του Κυρίου και να αποφασίσεις αν θα μείνεις ή όχι», της επισημαίνει.

Όμως, οι δοκιμασίες της Ελισάβετ στο μοναστήρι δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Αυτό την οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους! «Είσαι σίγουρη για την απόφασή σου;», τη ρωτάει η ηγουμένη και εκείνη απαντάει: «Απόλυτα σίγουρη». Την ίδια στιγμή μαζεύει τα πράγματά της να φύγει, ενώ ο Λευτέρης που το μαθαίνει είναι πιο χαρούμενος από ποτέ: «Εισακούστηκαν οι προσευχές μου, η Αννούλα μου επιστρέφει! Φεύγει από το μοναστήρι», λέει σε όλους και η είδηση προκαλεί μεγάλο σοκ και απορία. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή και αποφασίζει να δουλέψει με τον Λευτέρη, ο οποίος του προτείνει να τον φιλοξενήσει. Τώρα ειδικά που ξέρει πως η Ελισάβετ θα γυρίσει, ελπίζει πως ο έρωτας των δύο νέων παιδιών θα ευδοκιμήσει και θα κλείσει ποριστικά το θέμα «μοναστήρι». Οταν η Ελισάβετ πάει στο σπίτι της τον βλέπει εκεί και αναστατώνεται.

Διαβάστε επίσης: «Η Νατάσα θα..» - Αποκλειστική αποκάλυψη για το Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη και αυτή η νύχτα θα είναι καθοριστική και για τους δύο καθώς για πρώτη φορά θα κοιμηθούν μαζί! Μόνο που η Ολγα με τον Γεράσιμο δεν έχουν σκοπό να καταθέσουν έτσι εύκολα τα όπλα τους και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους χωρίσουν.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ηθοποιός του Μαύρου Ρόδου

Όσον αφορά τώρα τις πραγματικές ζωές των ηθοποιών, ένας από αυτούς βιώνει την απόλυτη ευτυχία μιας και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο λόγος για τον Δρόσο Σκώτη, ο οποίος υποδύεται τον “Μανώλη”.

«Τον Μανώλη από το Μαύρο Ρόδο τον αγάπησα από όταν διάβασα το σενάριο. Έχω κοινά στοιχεία με τον ρολό μου. Πριν από την υποκριτική, έχω ασχοληθεί με τουριστικά, ενοικιάσεις αυτοκίνητων, σέρβις σε εστιατόριο, σε εργοστάσια, σε μπαταρίες. Στην επαγγελματική μου πορεία είχα πολλές φορές δύσκολες συνεργασίες, έχω αποχωρήσει κιόλας. Θα γίνω πατέρας για δεύτερη φορά, είμαι χαρούμενος και τρομοκρατημένος. Ο πρώτος γιος μου είναι 3 χρόνων, έχει δει παραστάσεις, άκουγα μέσα στην ησυχία μπαμπά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.