«Αγάπη μου, σε λατρεύουμε και θα...»: Οι τρυφερές ευχές της Μπέττυς Μαγγίρα στην κόρη της από τον αέρα του "ποιος είναι πρωινιάτικα"

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αγάπη μου, σε λατρεύουμε και θα...»: Οι τρυφερές ευχές της Μπέττυς Μαγγίρα στην κόρη της από τον αέρα του

Με έναν πιο διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της «ποιος είναι πρωινιάτικα», το πρωί της Παρασκευής (20/1), καθώς σήμερα έχει γενέθλια η πολυαγαπημένη της κόρη της Μπέττυς Μαγγίρα. Μετά τα χαρμόσυνα νέα που έκανε γνωστά ο Δημήτρης Μακαλιάς, στην εκπομπή του Open (δείτε εδώ τι) ήρθε άλλη μια μέρα που στοπλατό της εκπομπής έχουν ευχάριστα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα insta story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου όπως θα δείτε από κάτω φαίνονται δυο κούκλες, η μια σε απόχρωση ροζ ενώ η άλλη σε σιέλ.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open έχει δείξει πως έχει τεράστια αδυναμία τόσο στην Αντριάνα όσο και στην Ελπινίκη με τις οποίες ωστόσο διστάζει να δημοσιεύει τόσο συχνά προσωπικές τους στιγμές. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς έχασε από την ζωή την αγαπημένη της μητέρα.

Ανάρτηση Μπέττυς Μαγγίρα

Οι τρυφερές ευχές της Μπέττυς Μαγγίρα για την κόρη της στον αέρα της εκπομπής

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς πριν 13 χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Η κόρη της Αντριάννα γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και η διάσημη μανούλα της θέλησε να της ευχηθεί και στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Θέλω να πω χρόνια πολλά στο κοριτσάκι μου, την Αντριάννα μου που έχει γενέθλια σήμερα. Αγάπη μου, σε λατρεύουμε, σε αγαπάμε ουράνιο τόξο μου. Σήμερα γίνεται 13! Να σε χαιρόμαστε, να είσαι πάντα γερή και δυνατή», είπε μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.