«Είναι περίπου 4 μηνών...» - Επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Οι ευχές έπεσαν βροχή στο πλατό του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι περίπου 4 μηνών...» - Επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Σαν "βόμβα" έσκασε μια νέα εγκυμοσύνη στην ελληνική showbiz νωρίς σήμερα 13/1, με την είδηση να μεταφέρετε δια στόματος της Τίνας Μεσσαροπούλου στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, αφού έγινε πρωτοσέλιδο σε γνωστή εφημερίδα που κυκλοφορεί.

Πρόκειται για ηθοποιό πολύ γνωστό στην τηλεόραση και το θέατρο, η οποία είναι ήδη μανούλα και μάλιστα έχει τεράστια αδυναμία στο παιδάκι της και του αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η επιβεβαίωση της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα για την εγκυμοσύνη

Η μόνη εγκυμονούσα που ακόμη δεν έχει γεννήσει, αφού δεν έχει μπει στο μήνα της είναι η Ελένη Φουρέιρα την οποία σίγουρα όλοι περιμένουν με ανυπομονησία (δείτε φωτογραφία με την κοιλίτσα της). Ήδη για το 2023 μετράμε 3 νεογέννητα, της Μαίρης Συνατσάκη, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Τούνη που πήρε σήμερα 13/1 εξιτήριο από το μαιευτήριο και η αντίδραση της στην κάμερα ήταν περίεργη.

«Μας επιβεβαιώνει όλες αυτές τις φήμες που άρχισαν σήμερα να διαρρέουν. Όντως είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μπράβο συγχαρητήρια. Είναι κάπου εκεί τεσσάρων μηνών. Το γνωρίζαμε. Τα παιδιά διανύουν εξαιρετική περίοδο», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου, η οποία ήδη εδώ και περίπου τρία χρόνια έχει τον μικρό Θοδωρή πρωτότοκο γιο της που αγαπάει πάρα πολύ.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα είχε προκληθεί σάλος με την βάφτιση του γιου της καθώς κινδύνευε να ακυρωθεί. ο λόγος που έχει γίνει το σούσουρο είναι διότι, ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο καθαιρέθηκε, με αποτέλεσμα η βάφτιση του γιου των 2 ηθοποιών να κινδυνεύει να ακυρωθεί - δείτε εδώ. Η ίδια ωστόσο από πλευράς της κρατούσε σιγή ιχθύος, όπως και όλη η οικογένεια της.