Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί - Τα "καυτά" φιλιά της Demy με τον νέο της σύντροφο στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Demy μπορεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όσο αυτό είναι δυνατό, ωστόσο εξαιτίας της δουλειάς της αυτό δεν είναι εύκολο. Επομένως, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό γνωστό πως η τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία νέα σχέση και φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένη (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην της).

Ο καλός της ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο τους μαζί, πραγματοποιούν συνέχεια εξόδους και το διασκεδάζουν όσο δεν πάει. Η κατάσταση κυλάει ήρεμα ανάμεσά τους και η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως ήδη είναι πολύ κοντά και η σχέση τους θυμίζει παντρεμένα ζευγάρια, γι' αυτό και δεν περνάει από το μυαλό τους να κάνουν αυτό το βήμα, σύντομα τουλάχιστον (δείτε εδώ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της).

Τα "καυτά" φιλιά της Demy με τον σύντροφό της στα μπουζούκια

«Είμαι σε μια σχέση που δεν ξέρω αν ο γάμος τι θα άλλαζε και θα τι θα της προσέφερε. Ζούμε σαν να είμαστε παντρεμένοι, οπότε ούτε που το σκεφτόμαστε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τις προάλλες, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους "τσάκωσε" σε μία βραδινή τους έξοδο στα μπουζούκια συγκεκριμένα, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Όλο το μαγαζί είχε γυρίσει και τους κοιτούσε, καθώς ήταν ασυγκράτητοι και δεν έλειψαν οι αγκαλιές τους, τα "καυτά" φιλιά και ο χορός τους.

Εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας ένα απαλό κραγιόν και μακιγιάζ γενικότερα, ενώ είχε τα μαλλιά της ίσια και λυτά, ενώ εκείνος φορούσε ένα καρό πουκάμισο που "έβγαζε μάτι". Το "έκαψαν" μέχρι το πρωί και φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα. Ο έρωτας τους πάει!

Demy σχέση

Demy Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Demy σύντροφος

TAGS