Πέρασε το κατώφλι - Η κρυφή συνάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στα γραφεία της...

Όλη η αλήθεια για το επαγγελματικό του μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει ακουστεί σε κάθε πάνελ εκπομπής τους τελευταίους μήνες και αυτό εξαιτίας του Survivor All Star. Ο Ατζούν και η παραγωγή του ΣΚΑΪ φαίνεται πως επιθυμούσαν διακαώς να τον δουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει στο μυαλό του τέτοιες βλέψεις για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βρεθεί εκεί (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος).

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε στο "γυαλί". Το τελευταίο διάστημα έχουν διαρρεύσει πληροφορίες πως ο ίδιος ετοιμάζει ταινίες στο εξωτερικό, ενώ υπάρχουν και υπόνοιες πως θα βρεθεί και στο θεατρικό "σανίδι". Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο ίδιος ετοιμάζει πολλά πράγματα για τους επόμενους μήνες του 2023 και, πράγματι, μέσα σε αυτά είναι και η συμμετοχή του σε δύο ταινίες. Πρόκειται για δύο παραγωγές του Χόλιγουντ, στο οποίο όμως θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους και πολλοί Έλληνες ηθοποιοί.

Όλη η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η πρώτη έχει τίτλο "The Queen of Heaven", στην οποία ο ίδιος θα υποδύεται έναν εκατόνταρχο, έναν Ρωμαίο και μαζί του θα βρίσκονται και ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και ο Τεό Θεοδωρίδης, ο Βύρωνας Κολάσης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Αυτή η παραγωγή θα βγει στον αέρα τον Δεκέμβρη του '24. Η δεύτερη ταινία έχει τίτλο Session και πρόκειται για ένα θρίλερ.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του για τον ρόλο του και έχει μακρύνει τα μαλλιά του (δείτε εδώ πως έχει γίνει), με extensions.

Παρόλα αυτά, την Παρασκευή 20/1 έγιναν γνωστά μερικά σημαντικά νέα για τον ίδιο. Ενώ, λοιπόν, φαίνεται πως ετοιμάζει ταξίδια για το εξωτερικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εθεάθη πρόσφατα στην Barking Well Media. Ο Ντάνος, δηλαδή, πέρασε την πόρτα της εταιρείας παραγωγής την περασμένη Τετάρτη και συναντήθηκε με ένα από τα στελέχη και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η κουβέντα τους αφορούσε το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κάποιο από τα project που σχεδιάζεται.