"Αυτή είναι βόμβα! Είναι ειδησάρα" - Ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πήγε Survivor All Star

Και όμως...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο κακός χαμός είχε επικρατήσει το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς όλοι τον ρωτούσαν αν θα μπει στο Survivor All Star. Μάλιστα, ήταν τόσες πολλές οι φορές που μέχρι και ο ίδιος είχε ξεσπάσει μπροστά στις κάμερες στους δημοσιογράφους.

Απέναντι του είχαν βρεθεί επίσης και πρώην παίκτες του Survivor, όπως ο Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και ο Σάκης Κατσούλης με τον οποίο παρεξηγήθηκαν και ξέσπασε τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα τους (δείτε εδώ τι συνέβη), η οποία ωστόσο σταμάτησε αφότου ο Σάκης είδε καλύτερα τις αρχικές δηλώσεις του Ντάνου που παρερμηνεύτηκαν.

Γιατί δεν πάει Survivor All Star ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ένα... πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα μπει στο Survivor All Star, όσο και αν οι περισσότεροι τηλεθεατές τον θέλουν να πέσει ξανά στους στίβους μάχης και να κερδίσει για δεύτερη φορά το χρηματικό έπαθλο και το τρόπαιο.

Το έχε δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε, πως έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν τον αφήνουν να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά με την υποκριτική και έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις σε τηλεόραση και κινηματογράφο.

Μάλιστα, η εκπομπή Mega Καλημέρα, αποκάλυψε πως είχε ακόμη μια πολύ δελεαστική πρόταση για θεατρική παράσταση την οποία αν δεν δεχτεί δεν θα ανέβει και η παράσταση στο σανίδι.

Συγκεκριμένα, να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. "Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι", σχολίασαν στο πλατό της εκπομπής του MEGA.

Να σημειωθεί πως την ώρα που οι 26 παίκτες του All Star έχουν αναχωρήσει, ο Ατζούν μίλησε για το παιχνίδι και "πέταξε" την σπόντα του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - δείτε εδώ τι είπε.