«Δεν χρειαζόμαστε άλλο την συμμετοχή σου» - Το "καρφί" του Νίκου Μουτσινά στην Ματίνα Νικολάου

Στον αέρα του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν χρειαζόμαστε άλλο την συμμετοχή σου» - Το

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, καθημερινά πλέον πραγματοποιούνται αγώνες που θυμίζουν το Survivor, αλλά έχουν μία χιουμοριστική νότα. Στην χθεσινή (19/1) μάχη, η Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου φαίνεται πως πήρε τη νίκη, αλλά ο παρουσιαστής ήθελε να σιγουρευτεί και ζήτησε να κάνουν ένα νέο αγώνα παίζοντας πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί, όπου και επιβεβαιώθηκε η επιτυχία της δεύτερης, αποκτώντας το τοτέμ της νίκης.

Την Παρασκευή 20/1, όμως, ο ίδιος δήλωσε πως είναι δυσαρεστημένος και αισθάνεται αδικημένος με αυτή την εξέλιξη, διότι ακόμα και στην παράσταση που είχε μετά ήταν εξουθενωμένος, ενώ η συνάδελφός του, κέρδισε απλά παίζοντας το πιο απλό και εύκολο παιχνίδι.

Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά στην Ματίνα Νικολάου

Εκείνη μπήκε μέσα τότε στο πλατό, τονίζοντας πως είχε γαστρεντερίτιδα, με εκείνον να της απαντά έξαλλος: «Δεν χρειαζόμαστε άλλο την συμμετοχή σου. Ήρθες έκλεψε μία νίκη, με πέτρα ψαλίδι χαρτί και μια χαρά» (δείτε εδώ την αλήθεια για το συμβόλαιο που έκλεισε ο Μουτσινάς).

Και εκείνη τον αποστόμωσε, λέγοντάς του: «Μη γκρινιάζεις να χαρείς, έχει μάτια ο κόσμος και βλέπει» (δείτε εδώ αν αποχωρεί όντως από την εκπομπή).