Διπλή αποχώρηση "βόμβα" από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του σταθμού

Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ANT1 / Facebook
ANT1 / Facebook

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες αποχωρήσεις μεγάλων ονομάτων από τους γνωστούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με πολύ χαρακτηριστικές εκείνη της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, αλλά και εκείνη της Ντόρας Κουτροκόη από το ΣΚΑΪ, μετά από αποκλειστική απόφαση του καναλιού (δείτε εδώ το "άδειασμα" του Αντώνη Κανάκη για τον Οικονόμου & τον Παυλόπουλο).

Την Παρασκευή 20/1, λοιπόν, "έσκασε" άλλη μία τέτοια αποχώρηση, η οποία είναι μάλιστα διπλή. Αφορά ξανά το κανάλι του ΑΝΤ1, αλλά αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον ραδιοφωνικό σταθμό που διατηρεί η παραγωγή, ANTENNA MUSIC.

Διπλή αποχώρηση "βόμβα" από τον ΑΝΤ1

Ο λόγος για την Ράνια Κωστάκη (αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της) και την Ζωή Κρονάκη, δύο από τις γυναίκες που είχαν μία μακροχρόνια συνεργασία με τον σταθμό και κανείς δεν περίμενε πως αυτή θα ήταν η κατάληξή τους. Μάλιστα, ο ANT1 προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση, στέλνοντας ευχές και στις δύο για τα επόμενα σχέδιά τους, χωρίς να γίνεται κάποια νύξη για αυτά ή για τον πραγματικό λόγο που "λύθηκε" η συμφωνία τους.

«Η Ζωή Κρονάκη, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97.2 από την έναρξή του, πριν από 11 χρόνια, στην μεσημβρινή ζώνη 14.00 με 18.00, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό. Η Ζωή άνηκε στο δυναμικό των ραδιοφώνων του ομίλου Αντέννα πάνω από 13 χρόνια και έχει περάσει και από τον ΡΥΘΜΟ 94.9 αλλά και τον Antenna Radio, πριν την αλλαγή του σε easy 97.2.

Ζωή Κρονάκη

Επίσης, η Ράνια Κωστάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 τα τελευταία 7 χρόνια στην βραδινή ζώνη 20.00 με 23.00 και παρουσιάστρια της εκπομπής ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, ολοκλήρωσε και αυτή τη συνεργασία της με τον σταθμό την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ράνια Κωστάκη

Ο ANTENNA MUSIC, ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους τα τελευταία χρόνια και τις δύο ραδιοφωνικές παραγωγούς και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα επαγγελματικά τους βήματα», έγραφε η ανακοίνωση.