«Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» - Ο Κανάκης "καρφώνει" τους Οικονόμου & Παυλόπουλο μετά την απομάκρυνση της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

«Γλίτωσε κι αυτή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» - Ο Κανάκης

Η απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο και έκανε χειρουργείο, από το κανάλι του ΣΚΑΪ "έπεσε σαν βόμβα" στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς έγινε πολύ ξαφνικά και ούτε η ίδια δεν περίμενε πως αυτή η συνεργασία θα κατέληγε έτσι. Η αντιμετώπιση των υπεύθυνων του σταθμού την πλήγωσε πολύ, όπως και εκείνη των συναδέλφων της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου, οι οποίοι δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί της μετά από την ανακοίνωση και την φυγή της.

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών. Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου αμέσως μετά το ξέσπασμα της είδησης.

"Κόλαφος" ο Αντώνης Κανάκης για Οικονόμου και Παυλόπουλο μετά την απομάκρυνση της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Σε αυτό το γεγονός, λοιπόν, θέλησε να αναφερθεί ο Αντώνης Κανάκης την Πέμπτη 19/1 μέσω των Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του ΑΝΤ1, παρόλο που έχει περάσει καιρός, αποκαλύπτοντας για την τελευταία ημέρα της συναδέλφου του στο στούντιο και "αδειάζοντας" τους δύο συμπαρουσιαστές της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή.

Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», είπε και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», πρόσθεσε Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για το τέλος των Ράδιο Αρβύλα πριν καλά καλά κάνουν πρεμιέρα.