Στο νοσοκομείο με ορούς στα χέρια η Ντόρα Κουτροκόη - Τι συνέβη

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντόρα Κουτροκόη
Instagram / Ντόρα Κουτροκόη

Η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε στο προσκήνιο πριν από λίγο διάστημα, διότι απομακρύνθηκε από το κανάλι του ΣΚΑΪ χωρίς ιδιαίτερη προειδοποίηση (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε στη συνέχεια), με την ίδια να βρίσκεται σε σοκ από την κίνηση του καναλιού, δηλώνοντας θλιμμένη και απογοητευμένη κυρίως για την τροπή της κατάστασης.

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών. Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις (δείτε εδώ πώς αντέδρασαν οι δύο πρώην συμπαρουσιαστές της μπροστά στις κάμερες).

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Κουτροκόη

Από τότε, όμως, έχει περάσει αρκετός καιρός και η ίδια έχει προχωρήσει την ζωή της. Την Τρίτη 17/1, ωστόσο, η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως έπρεπε να μπει άμεσα στο νοσοκομείο και να πραγματοποιήσει ένα χειρουργείο, αποκαλύπτοντας το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη. Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!

Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί περαστικά.

Ντόρα Κουτροκόη νοσοκομείο
Facebook / Ντόρα Κουτροκόη