«Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και...» - Ο κακός χαμός με την αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και...» - Ο κακός χαμός με την αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα

Η Ματθίλδη Μαγγίρα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 20/1. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και την κόρη της (δείτε την εδώ), για την κατάθλιψη που βίωσε, αλλά και για την σχέση της με το μεταφυσικό.

Η ίδια είχε μιλήσει στο παρελθόν αναλυτικά και για την δύσκολη περίοδο στη ζωή της που της κόστισε ψυχολογικά (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την σεξουαλική της κακοποίηση), ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αγγίζει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι τα μεταφυσικά φαινόμενα.

Οι δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα

«Οι πρώτες μου τηλεοπτικές δουλειές ήταν στο Mega, οι Μικρομεσαίοι και οι Δέκα Μικροί Μήτσοι. Όταν πήγαινα στο καμαρίνι, έβρισκα πάντα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη με ρόλεϊ και μπολ με παγάκια. Δεν την είδα ποτέ αμακιγιάριστη. Μέχρι να κατέβει ο Δαλιανίδης από το κοντρόλ, η Ζωζώ είχε εξαφανιστεί κι είχε αλλάξει και ρούχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις ανησυχίες που έχει: «Για να υπάρχει το μεταφυσικό, προϋποθέτει να υπάρχει και το φυσικό. Κάνεις μια ευχή και μετά από λίγο, γίνεται. Μήπως αυτό είναι το φυσικό ως προς το αόρατο κομμάτι μας που δεν βλέπουμε. Έχουμε αιθερικό σώμα, που λόγω της ύλης του, τα μάτια μας δεν το βλέπουν. Έχω δύο επιθανάτιες εμπειρίες και τα περισσότερα όνειρά μου, έχουν γίνει πραγματικότητα. Συνεχίζω και κάνω όνειρα γιατί ξέρω πώς λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός. Ζούμε σε ένα Matrix που είναι μια εικονική πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητά μας είναι άλλη. Ελπίζω πολύ σύντομα να το αντιληφθούμε όλοι».

Όσο για την προσωπική της ζωή τόνισε πως δεν θέλει να την εκθέτει: «Παντρεύτηκα κι έκανα μια κόρη. Είμαστε πολύ φίλες με την κόρη μου, το θεωρώ επίτευγμα αυτό. Εάν προκύψει ένας σύντροφος που μπορούμε να συνοδοιπορήσουμε, θα το σκεφτόμουν. Δεν είμαι άνθρωπος που πουλάει την προσωπική του ζωή».

Τέλος, για την κατάθλιψη που βίωσε, είπε: «Έχω περάσει κατάθλιψη. Βγήκα από τους πρώτους να μιλήσω γι' αυτό, γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι μπορείς να το νικήσεις. Πρώτη φορά, ήρθα αντιμέτωπη με την κατάθλιψη με την κατάθλιψη στα 16, γύρω στα 26 ξαναβγήκε και ξανά μετά τα 30. Τελευταία φορά ήταν ανίκητο».