«Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Δήμος Αναστασιάδης έκανε ψυχανάλυση

«Με την Τζένη είμαστε μαζί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν...» - Ο πραγματικός λόγος που ο Δήμος Αναστασιάδης έκανε ψυχανάλυση

Ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, το πρωί της Παρασκευής 20/1 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Τζένη Θεωνά, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, αλλά δεν έχουν παντρευτεί ακόμα (δείτε εδώ πότε σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας), στην καριέρα του, αλλά και στην δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό του.

Μιλώντας, όμως, για την γυναίκα της ζωής του, ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τα λόγια του άρχισαν να "στάζουν μέλι" για εκείνη, με αποτέλεσμα να κάνει κάποιου είδους ερωτική εξομολόγηση. Ο τραγουδιστής, βέβαια, αποκάλυψε πως για μία αγάπη έφτασε μέχρι και στην ψυχανάλυση.

Η αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη για την ψυχανάλυση

«Για μένα η αγάπη είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Με την Τζένη είμαστε μαζί 8 χρόνια. Το παιδί μας άλλαξε την καθημερινότητά μας, όλα έγιναν ωραιότερα. Με τη Τζένη γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο, είχαμε έντονες στιγμές, κυνηγητό. Υπήρχε έρωτας, υπήρχε αυτή η σπίθα, έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η αγάπη και η συμβίωση είναι ένας αγώνας αντοχής. Με τον ερχομό ενός παιδιού δεν φεύγει ο έρωτας. Είναι απαραίτητο για μένα να ασχολούμαι με τη σχέση μου. Μεγάλωσα πλημμυρισμένος με αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε την αγάπη που έχουμε μέσα μας».

«Έχω κάνει ψυχανάλυση, ξεκίνησα από παιδί. Είχα ερωτευτεί ένα κορίτσι και δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Άργησα να ωριμάσω, η ζωή μου ήταν σαν παιχνίδι. Η μουσική μπήκε εύκολα στη ζωή μου, δεν κουράστηκα πολύ», κατέληξε.