Προφυλακιστέος ο Ντάνι Άλβες - Όλη η αλήθεια για την σεξουαλική παρενόχληση του 39χρονου ποδοσφαιριστή

Οι τελευταίες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / danialves
Instagram / danialves

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από νεαρή κοπέλα, καθώς υποστηρίζει πως εκείνος έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της χωρίς την θέλησή της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Το πρωί της Παρασκευής 20/1, λοιπόν, ο 39χρονος συνελήφθη, ενώ μερικές ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο 15ο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την προσωρινή του κράτηση σε φυλακή και μάλιστα χωρίς εγγύηση.

Προφυλακιστέος μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ο Ντάνι Άλβες

«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα» είχε πει ο Άλβες μιλώντας για πρώτη φορά μετά την υπόθεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Y ahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3 πριν από μερικές ημέρες.

Ντάνι Άλβες
Instagram / danialves

«Ναι, ήμουν σε αυτό το μέρος, με άλλους ανθρώπους, και το απολάμβανα. Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω», συνέχισε. «Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να εισβάλλω στο χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία . Όχι, δεν έκανα αυτό που είπε».

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος σταρ έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Βραζιλιάνος, που έπαιξε σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ήταν αρχηγός της «σελεσάο» στο ματς εναντίον του Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Κατέχει επίσης το ρεκόρ για τα περισσότερα τρόπαια καριέρας, συνολικά 43.

Διαβάστε επίσης: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον...» - Σοκάρει η Κατερίνα Τσάβαλου

Η νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, δήλωσε στην κατάθεσή της πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την πλησίασε και κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα δυο φορές .

Μετά ο Ντάνι Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί αλλά στην συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την εμποδίζει κλείνοντας την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, μιας και έκατσε στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς την να κάτσει πάνω του λέγοντας πως είναι η μικρή του σκύλα. Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αρνήθηκε και ο Βραζιλιάνος την χαστούκισε και μετά την βίασε.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.