«Θυμάμαι να μιλάμε αργά τη νύχτα...» - Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά: Η σχέση της Δανάης Μπάρκα με την Ράνια Τζίμα

«Είσαι υπέροχη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής 20/1 αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, στο κανάλι του MEGA, ποια είναι η αληθινή της σχέση με τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες, ενώ δεν δίστασε να πει μέχρι και για όσους δεν ακολουθεί πια στα social media (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Το σίγουρο είναι, όμως, πως ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα δεν βρίσκεται η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα. Οι δυο τους έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, η οποία μέχρι τώρα ήταν άγνωστη. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο, εξηγώντας πόσο δεμένες είναι και πόσο πολύ την εκτιμά για τον τρόπο που της στάθηκε.

Η άγνωστη σχέση της Δανάης Μπάρκα με την Ράνια Τζίμα

«Η Ράνια Τζίμα η anchorwoman ή αλλιώς η Ράνια μου. Η Ράνια Τζίμα που θαυμάζω στα δελτία και που με εκπλήσσει κάθε μέρα με την ευγένεια την ψυχραιμία, την στιβαρότητα, τις γνώσεις, την ευελιξία, την ευφυΐα και την ετοιμότητα της. Η Ράνια μου που την θαυμάζω στην ζωή για το χιούμορ της, την δοτικότητα, το πείσμα, την ανοιχτωσιά και την γλυκύτητα της. Θυμάμαι σαν τώρα να μιλάμε πριν τρία χρόνια-στην πρώτη μας χρονιά στο #megaToKalo και να μοιραζόμαστε σκέψεις και άγχη δίνοντας η μία στην άλλη κουράγιο.

Θυμάμαι να μιλάμε αργά τη νύχτα όταν εγώ τελείωνα τα γυρίσματα κι εκείνη είχε γυρίσει απ' το δελτίο, είχε καληνυχτίσει την κόρη της και αναλύαμε τους συλλογισμούς μας. Θυμάμαι να την παίρνω πρωί πρωί να την συμβουλευτώ σε δύσκολα θέματα επικαιρότητας που είχα να χειριστώ στην εκπομπή κι εκείνη απλόχερα να είναι δίπλα μου, ακόμα και να μου στέλνει μηνύματα την ώρα της εκπομπής για να με καθοδηγήσει.

Η γενναιοδωρία της και το καθαρό της βλέμμα με κέρδισαν από την πρώτη γνωριμία. Από τότε, μέχρι και σήμερα, 3 σεζόν μετά δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι λιγότερο από το ότι είμαι χαρούμενη που την γνώρισα. Ψυχαγωγία+Ενημέρωση = L.F.E Ράνια μου, είσαι υπέροχη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Δανάη Μπάρκα Ράνια Τζίμα
Instagram / Δανάη Μπάρκα