«Έχω κάνει unfollow...» - Τι συμβαίνει με την Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες του "Πάμε Δανάη"

"Σούσουρο" με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω κάνει unfollow...» - Τι συμβαίνει με την Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες του

Πριν ακόμα τελειώσει το GNTM είχε γίνει μεγάλος χαμός με την συμπεριφορά της Βίκυς Καγιά, αλλά και τις αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για την άσχημη αντιμετώπιση πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα το unfollow της στο ξανθό μοντέλο.

Το πρωί της Παρασκευής 20/1 η ίδια έκανε για μία ακόμη φορά δηλώσεις για όλο αυτό το σκηνικό (δείτε εδώ τι είπε) και με αφορμή τα λόγια της, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη.

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το unfollow στους...

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι είναι κακό να μην ακολουθεί κάποιος έναν συνεργάτη του και μάλιστα εξήγησε πως είναι φυσιολογικό για εκείνη, καθώς το κάνει και η ίδια είτε σε παλιούς συναδέλφους είτε σε τωρινούς.

«Το unfollow πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Έχω κάνει πάρα πολύ κόσμο unfollow, που δεν έχω τίποτα μαζί τους. Δεν έχω τσακωθεί, δεν έχει υπάρξει ποτέ ένταση, αλλά δεν μιλάμε. Έχω κάνει unfollow ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί την πρώτη χρονιά στην εκπομπή. Δεν σημαίνει ότι έχω κάτι με αυτούς τους ανθρώπους.

Σημαίνει ότι χαθήκαμε, τους ακολουθούσα άλλο έναν χρόνο και είπα ότι αφού δεν μιλάμε, γιατί να τους ακολουθώ; Όταν δεν μιλάς με κάποιον, γιατί να βλέπεις καθημερινά δημοσιεύσεις; Και εμένα με έχουν κάνει unfollow και μπλοκ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Επίσης, δεν κάνω και follow ανθρώπους που μπορεί τώρα να δουλεύουμε μαζί».

Διαβάστε επίσης: «Κάναμε παρέα αλλά...» - Η απάντηση της Στέλλας Γιαμπουρά στο block της Βίκυς Κάβουρα λόγω του Γιώργου Τζαβέλλα